LUCA FLORICĂ A SEMNAT CU RAPID

ianuarie 10, 2021

Rapid l-a transferat pe Luca Florică, un tânăr de 18 ani ce a revenit la echipa noastră după doi ani, perioadă în care a jucat la Amiens (Franța) și la Hermannstadt.

Luca Florică a jucat pentru Rapid U17, formație cu care a evoluat în Liga Elitelor, fiind internațional român  U16 și U17.

În turul acestui campionat de Liga 1, Luca a într-un singur meci pentru Hermannstadt, contra FCSB-ului, fiind de alte 8 ori în lotul sibienilor.

„Mă simt foarte bine că am revenit, mai ales că știu ce înseamnă Rapid, îmi doresc foarte mult să promovăm. Sper să joc cât mai mult, iar prin evoluțiile mele să ajut la cât mai multe victorii. Sunt aici să dau totul pentru Rapid, iar la vară să promovăm împreună”, a spus Luca la semnarea contractului.

Noul fundaș stânga al Rapidului a semnat un contract valabil până în vara anului 2023, urmează să se alăture lotului antrenat de Nicolae Grigore mâine, odată cu reunirea giuleștenilor, și va purta tricoul cu numărul 3.

Florică reprezintă cel de-al șaselea transfer al iernii, după Bogdan Barbu, Emmanuel Ernest, Alex Ioniță I, Horațiu Moldovan și Octavian Ursu.

Rapid a transferat și alți doi tineri de mare viitor, pe Ciprian Popescu și Valentin Mărgărit, ambii de 16 ani, tot de la Hermannstadt, aceștia urmând a evolua pentru echipa secundă.

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top