LUKA GOJKOVIC, PRIMA SOSIRE LA RAPID

iunie 7, 2024

FC Rapid a reușit prima achiziție a verii, transferându-l pe Luka Gojkovic, căpitanul formației FK Javor.

Jucătorul sârb a semnat un contract pe două sezoane, cu posibilitatea prelungirii pentru încă un an.

În vârstă de 24 de ani, mijlocașul central a evoluat în sezonul trecut pentru FK Javor, în Superliga sârbă, pentru care a marcat 3 goluri și a oferit 7 pase de gol în 38 de partide, având o medie de 87 de minute jucate pe meci.

„Va fi o plăcere și o onoare să apăr culorile unuia dintre cele mai mari cluburi din România. Am auzit foarte multe lucruri frumoase despre Rapid și abia aștept să joc pentru acest club, dar și să am o contribuție la performanțele echipei.

Un club precum Rapid are mereu obiective înalte, astfel încât voi da totul pentru a contribui la îndeplinirea lor, adică la câștigarea de trofee. Despre fani, am auzit că sunt cei mai tari din România, că atmosfera făcută de ei la meciuri este incredibilă și aștept cu mare interes să joc în fața lor”, a spus Luka Gojkovic pentru fcrapid.ro.

„Luka este un mijlocaș creativ, care vine dintr-un campionat destul de dur și agresiv. Jucător de piciorul stâng, cu o viziune foarte bună, mă aștept să aibă multe realizări în tricoul echipei noastre. Din păcate, echipa lui nu a avut un parcurs foarte bun în sezonul trecut al Superligii din Serbia, însă el a fost, de departe, cel mai important jucător și căpitanul lui FK Javor.

A marcat trei goluri și a oferit șapte assisturi pentru o echipă care s-a chinuit de cele mai multe ori în campionat. Pot spune că am adus un jucător extrem de interesant și sper să ne aducă numai bucurii în sezonul ce urmează”, a declarat Daniel Sandu, directorul sportiv al Rapidului.

În carieră, Gojkovic a mai evoluat pentru FK Vozdovac, Backa Palanca, Novi Belgrad și Rad Belgrad.

CARTE DE VIZITĂ

  • Nume: Luka Gojkovic
  • Data nașterii: 28.11.1999 (Belgrad)
  • Naționalitate: sârb
  • Post: mijlocaș central 
  • Înălțime: 1,76 m
  • Picior: stâng
  • Cotă transfermarkt: 850.000 euro

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top