MANO ȘI DRĂGHI PREFAȚEAZĂ MECIUL CU DUNĂREA

noiembrie 26, 2019

Bogdan Manole și Marian Drăghiceanu au prefațat, pentru fcrapid.ro, restanța de miercuri, dintre Dunărea Călărași și Rapid, meci contând pentru etapa a XI-a.

Buni prieteni, cei doi au îmbrăcat în trecut tricoul echipei călărășene, iar mâine, vor da totul pentru a aduce în Regie cele trei puncte.

Cum vedeți meciul cu Dunărea Călărași? 

BOGDAN MANOLE: Pentru mine, meciul de mâine este puțin diferit deoarece am jucat la Dunărea, cu care am reușit o promovare în Liga 1, dar în rest va fi o partidă ca toate celelalte, pe care trebuie să o câștigăm.

MARIAN DRĂGHICEANU: Cred că va fi un meci dificil, Dunărea este o echipă imprevizibilă, cu un antrenor foarte bun (n. r. – Cristi Pustai). Nu trebuie să ne luăm după locul din clasament, trebuie să fim foarte concentrați și dornici de victorie, cum am făcut-o și în meciurile trecute.

Cu ce ne poate surprinde echipa din Călărași? Care sunt punctele lor forte și care sunt jucătorii cei mai periculoși?

BOGDAN MANOLE: Dacă noi suntem bine din punct de vedere fizic și psihic, și ar trebui să fim, după cele trei victorii obținute, nu cred că ne pot surprinde cu nimic. Au câțiva jucători buni în atac, ce pot face diferența, jucători ce au evoluat în Liga 1.

MARIAN DRĂGHICEANU: Nu vreau sa vorbesc despre ei. Important este ca noi să fim bine, și cu siguranță vom obține cele trei puncte. Suntem într-un moment bun și trebuie să o ținem pe aceeași linie.

Care credeți că este principalul motiv al formei bune din ultimele partide?

BOGDAN MANOLE: Nu știu dacă este un motiv anume. Noi ne-am pregătit la fel de bine și pentru celelalte meciuri, doar că prestația noastră nu a fost tocmai bună. Important este că acum practicăm un fotbal bun și trebuie să o ținem așa în cele trei meciuri rămase din acest an.

MARIAN DRĂGHICEANU: Într-adevăr, suntem într-o formă excelentă și suntem mulțumiți de asta. Eu zic că Mister este principalul motiv, a crezut în noi mereu, chiar și atunci când am avut un moment foarte dificil, ne-a ajutat să trecem peste și să ne dăm seama de potențialul nostru.

Pe ce loc credeți că va termina Rapid anul 2019?

BOGDAN MANOLE: Dacă ne uităm la ultimele trei partide și la jocul prestat, eu cred că vom termina în primele două, și cu puțin noroc, poate chiar pe primul loc.

MARIAN DRĂGHICEANU: Trebuie sa luăm fiecare meci în parte, până la pauza competițională, ne dorim să obținem maximum de puncte în meciurile pe care le mai avem de disputat.

Aveți un mesaj pentru suporterii rapidiști ce vor face mâine deplasarea la Călărași?

BOGDAN MANOLE: Să fiți alături de noi, așa cum ați fost și până acum, iar la finalul jocului să sărbătorim împreună victoria. FZR!

MARIAN DRĂGHICEANU: Le mulțumim pe această cale, că sunt mereu alături de noi, și sper să-i facem fericiți, cu cele trei puncte.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top