MARIAN AIOANI, PREGĂTIT DE DEBUT

ianuarie 26, 2024

Marian Aioani se află în fața debutului pentru Rapid, fiind în lot pentru partida de mâine, cu Dinamo București, de pe Arena Națională.

Goalkeeperul venit de la Farul Constanța a prefațat meciul de sâmbătă, în cadrul conferinței de presă, desfășurate la stadionul Giulești.

„Suntem conștienți de faptul că urmează un meci dificil. Trebuie să fim noi, să atacăm din primul minut până la ultimul. Trebuie să nu picăm în capcana locurilor din clasament și trebuie să facem tot ceea ce ține de noi pentru a câștiga cele trei puncte.

Au fost două zile foarte bune pentru mine, am fost primit cu brațele deschise, băieții au făcut ca adaptarea mea să dureze cât mai puțin, mă bucură acest lucru. Sperăm ca mâine, în derby, vom face tot ce ține de noi pentru a câștiga.

Consider că nu este nicio presiune pusă pe mine. Din contră, este un lucru foarte bun. Domnul Lobonț are multă experiență în spate și știe foarte bine prin ce trecem noi, cred că voi avea doar de câștigat din această colaborare. Mă bucur că s-a realizat acest transfer.

Îmi doresc să câștig campionatul în tricoul Rapidului, asta îmi doresc cel mai mult, sunt aici pentru a câștiga trofee.

Cu siguranță, lipsa suporterilor va fi un dezavantaj. Ne doream să îi avem aproape, să ne susțină din tribună, însă, dacă ei au luat această decizie, înseamnă că așa este cel mai bine pentru ei.

Transferul lui Horațiu la Atletico Madrid a contat foarte mult pentru mine, mi-a oferit o încredere suplimentară, am văzut că este posibil și de acum înainte voi munci și mai mult decât până acum. Visurile devin realitate”, a declarat Marian Aioani.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top