MECI DE VERIFICARE: RAPID – CHIAJNA 4-2

martie 25, 2023

Rapid a profitat de pauza datorată meciurilor echipelor naționale și a disputat un joc de verificare împotriva Concordiei Chiajna, câștigat cu 4-2 (2-1).

Adrian Mutu nu s-a bazat pe 12 jucători. Horațiu Moldovan, Mattias Kait, Cristi Ignat, Ștefan Pănoiu, Gabriel Gheorghe și Robert Bădescu au fost convocați la echipele naționale.

Cristi Săpunaru, Dragoș Grigore, Junior Morais, Marko Dugandzic și Alexandru Albu au fost menajați. Andrei Ciobanu, accidentat, a urmărit jocul din tribună, alături de colegii săi.

Scorul a fost deschis de Jayson Papeau, în minutul 14, după o acțiune personală, aflat la primul gol de la revenirea după accidentare.

Ilfovenii, care au ratat de puțin calificarea în Play-Off-ul ligii secunde, au egalat cu patru minute înainte de final, prin senegalezul Ndiaye Mediop, acesta șutând în vinclul porții apărate de Virgil Drăghia, căpitanul Rapidului.

  • La Concordia Chiajna au evoluat jucători cu mare experiență, ca Gabriel Tamaș, Raul Rusescu, Mirko Ivanovski, dar și Gabriel Goicea, cel care a îmbrăcat tricoul Rapidului II în sezonul trecut

La următoarea acțiune rapidistă, Alex Ioniță a executat foarte bine un corner, iar Paul Iacob a înscris imparabil, cu capul, stabilind scorul primei reprize, 2-1.

După pauză, Rapid și-a mărit avansul prin același Alexandru Ioniță, cel care a executat cu siguranță un penalty obținut de Onea.

  • Adrian Mutu a trimis în teren doi tineri, pe Dan Șucu Jr, căpitanul echipei U17, aflat la debutul pentru echipa mare, și pe Bogdan Ungureanu, portarul naționalei României U17

Concordia Chiajna, cu Ovidiu Herea pe bancă, în postura de antrenor secund, a reușit să mai puncteze o dată, prin fostul atacant al Stelei Raul Rusescu, în minutul 73.

Intrat cu trei minute înainte de final, în locul lui Ioniță, Alexandru Stan a punctat pentru prima dată la seniori, după o lovitură de cap, în urma unei centrări venite de la Răzvan Onea.

Rapid a învins cu 4-2 și se pregătește să primească vizita Farului Constanța, pe Giulești, în etapa a doua a Play-Off-ului, sâmbătă, 1 aprilie, de la 21:45.

RAPID

  • Drăghia (cpt.) (66′ B. Ungureanu) – Belu, P. Iacob, F. Ștefan – Al. Ioniță (87′ Al. Stan), Crepulja (65′ D. Șucu jr), Ongenda (75′ Crivac), Papeau – Bamgboye (46′ Emmers), Luckassen (46′ Sefer), Costache (46′ Onea).

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top