MESAJ PENTRU RAPIDIȘTI, ÎNAINTE DE MECIUL CU FCSB

mai 17, 2024

Cu doar câteva zile înainte de derby-ul dintre Rapid și FCSB, fostul golgheter al Rapidului și al SuperLigii, Marko Dugandzic, a transmis un mesaj plin de emoție și încurajare către foștii săi colegi de echipă.

Într-o declarație exclusivă pentru site-ul oficial al clubului, Dugandzic, care a lăsat o amprentă de neuitat la Rapid, prin golurile și prestațiile sale foarte bune, i-a încurajat pe foștii săi coechipieri.

„Salut, băieți! Vă doresc tot binele pentru derby! Știu că nu este un moment foarte bun. Sper că veți câștiga și apoi veți merge să vă odihniți, să vă liniștiți mintea cu această victorie. Toate cele bune și nu uitați: după ploaie, iese soarele! Este momentul să câștigați împotriva FCSB-ului!”, a spus atacantul croat, transferat anul trecut în prima ligă saudită, la Al Taee.

„Duga” a marcat 28 de goluri în 48 de partide în tricoul alb-vișiniu al Rapidului, fiind golgheterul ediției trecute a SuperLigii, cu 22 de reușite.

Meciul dintre FC Rapid și FCSB se va disputa duminică, 19 mai, pe Superbet Arena – Giulești, de la ora 21:00, și reprezintă ultimul meci din Play-Off-ul acestei ediții de campionat.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top