MESAJUL PREȘEDINTELUI DANIEL NICULAE

aprilie 7, 2024

„Ieri am avut parte de o zi tristă, așa cum nu credeam că vom avea la startul acestui Play-Off.

Am pornit cu speranțe mari, mai ales după victoria cu FCSB, din ultima etapă a sezonului regular, însă fotbalul poate să-ți ofere momente de euforie, urmate de perioade foarte grele, în care nimic nu îți iese.

Toate părțile implicate au partea lor de vină pentru anumite decizii luate, atât staff-ul tehnic, cât și jucătorii. Aceștia trebuie să ințeleagă că cine nu are dorința și atitudine nu are ce cauta la Rapid.

Cariera de fotbalist este scurtă, însă trebuie să fie plina de implicare, 24 din 24, nu doar câte două ore pe zi, la antrenamente. La Rapid nu ne dorim jucători plafonați. Aici vrem jucatori care își doresc să performeze pentru a merge și mai sus!

Fotbalul înseamnă pasiune, obsesie, nu este ca orice altă meserie. Trebuie să dai totul pentru a performa!

Perioada următoare este foarte importantă, astfel încât mă voi implica 100% doar pe partea sportivă și voi decide cine va continua alături de noi în actualul sezon, dar și în stagiunea viitoare, fie că este vorba de staff-ul tehnic sau de jucători.

Rapid este un club ce îți oferă satisfacții imense, dar trebuie să îi oferi toată dedicarea, iar zecile de mii de suporteri ce vin meci de meci pe stadion trebuie să vadă implicare totală!

Daniel Niculae – Președinte FC Rapid București

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top