METALOGLOBUS – RAPID 0-0

septembrie 29, 2019

Rapid a obținut o remiză în partida disputată pe stadionul din Chiajna, în etapa a IX-a a ligii secunde, 0-0, cu Metaloglobus București.

A fost o întâlnire interesantă cu o formație plină de foști jucători ai Rapidului, Marius Măldărășanu, Ovidiu Herea, Claudiu Herea, Alex Coman sau Daniel Lung, toți extrem de motivați împotriva fostei lor echipe.

Cu noua achiziție Facundo Piriz printre titulari, dar și cu un stadion umplut în proporție de 95% de rapidiști, echipa noastră a început bine meciul, iar după 11 minute, Roskopf a rămas singur cu portarul advers, a încercat să îl lobeze, iar Nedelcovici a făcut henț în afara careului, fiind eliminat după câteva minute de parlamentări, arbitrul de centru fiind convins de către „asistent” să ia decizia corectă, după ce inițial acordase doar un „galben”.

Sefer a bătut în forță lovitura liberă, de la marginea careului, însă fostul portar al Astrei George Gavrilaș, intrat de câteva secunde în poartă, a avut o paradă de zile mari.

Au urmat alte trei șanse bune până la pauză, prin Roskopf, Hlistei și Crețu, ultimul reușind un șut superb din unghi, de pe partea dreaptă, cu efect la colțul lung, însă Gavrilaș a respins în bară.

Până la pauză, Rareș Lazăr a ratat și el o ocazie în prelungirile primei reprize, iar tabela a rămas nemodificată.

În partea a doua, Sefer a încercat câteva șuturi de la distanță, însă fără succes, Hlistei a fost și el extrem de aproape de gol, însă Gavrilaș a făcut meciul carierei, iar finalul partidei a consemnat o remiză albă, 0-0, rezultat ce urcă Rapidul pe locul 4, la cinci puncte distanță de liderul Turris Turnu Măgurele.

Pentru Rapid urmează o pauză destul de lungă, până pe 16 octombrie, meciurile cu UTA și Dunărea Călărași fiind amânate de către FRF, la cererea adversarelor.

RAPID

Drăghia – I. Voicu (cpt.), B. Manole, Mallo, Oanea (89′ Dodoi) – R. Lazăr (54′ A. Dulca), Piriz – Sefer, G. Creţu (73′ Pănoiu), Hlistei – Roskopf
Antrenor: Daniel Pancu

METALOGLOBUS BUCUREŞTI

Nedelcovici – I. Ciubotaru (83′ Stoianovici), L. Cazan, D. Lung, Sava – Al. Coman –  Duminică, An. Lungu – Cl. Herea, Ov. Herea (cpt.)(58′ Sota Mino), Ciocâlteu (14′ Gavrilaş)
Antrenor: Marius Măldărăşanu

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top