MODELU, ULTIMA HALTĂ DIN LIGA 3

mai 16, 2019

Rapid se pregătește să încheie un sezon aproape perfect, în care a pierdut un singur meci în campionat și în care și-a asigurat promovarea cu două etape înainte de finalul seriei a II-a.

Cu biletele pentru Liga 2 deja acontate, Rapid merge la Modelu pentru a-și păstra blazonul de favorită și de a obține cea de-a 23-a victorie a campionatului.

Daniel Pancu profită de aceste două meciuri rămase și le va da șansa unor jucători tineri să joace în tricoul echipei mari, dar și celor ce au evoluat mai puțin să prindă mai multe minute.

Ștefan Pănoiu (16 ani), Adrian Neacșu (20 de ani), Cătălin Oanea (20 de ani), Matei Babaua (18 ani), Antonio Sefer (19 ani), Adrian Nițu (18 ani) și Nichifor Georgescu (17 ani) sunt tinerii pe care Rapid mizează la Modelu, urmând să lase acasă jucători ce au dus greul în acest sezon, ca Ionuț Voicu, Alex Iacob, Alin Demici, Amir Jorza, Marian Vlada, Marian Drăghiceanu sau Bogdan Manole.

Adversara Rapidului este o echipă imprevizibilă, ce poate pune probleme, drept dovadă și faptul că și-a vândut scump pielea în meciul tur, când Rapid a învins cu 1-0, prin golul marcat de Vlada, în ultimul meci oficial de pe stadionul Giulești, dar și meciul de retragere a lui Daniel Pancu.

Cu 11 victorii, 3 egaluri și 12 înfrângeri, golaveraj 43-50, ACS Înainte Modelu ocupă locul 7, la trei puncte distanță de cea de-a șasea formație a seriei, CS Tunari.

Echipa gazdă nu se află în cea mai bună formă, având patru înfrângeri consecutive, la Borcea (4-6), cu Afumați (1-5), cu Medgidia (2-3) și la Făurei (0-1), în timp ce Rapid are patru victorii la rând, în care a marcat 16 goluri, fără să primească niciunul.

Partida cu Modelu va fi transmisă în direct pe canalul oficial de Facebook al Rapidului, FC Rapid 1923, dar și pe contul de YouTube.com/fcrapid1923.

Deplasarea la Modelu se va face cu mașinile personale, suporterii stabilind a se strânge la ora 11, la benzinăria Mol, la ieșirea de pe Autostrada Soarelui, urmând ca la 11:30 să plece în coloană spre stadionul Vasile Enache din Modelu.

În ultima etapă a sezonului, Rapid va primi vizita lui Axiopolis Cernvodă, pe 26 Mai, în Regie.

 

VIDEO – GOLUL lui Marian Vlada

VIDEO – Retragerea lui Daniel Pancu

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top