MOLDOVAN: AR FI CAZUL SĂ CÂȘTIGĂM ȘI ÎMPOTRIVA CRAIOVEI

august 23, 2023

Horațiu Moldovan, portarul Rapidului, a participat la conferința de presă premergătoare partidei cu FCU Craiova 1948.

Despre meciul cu FCU 1948

Ne așteaptă o partidă foarte dificilă. După cum știm cu toții, am bătut acum Farul și sperăm să o ținem tot pe această linie, să obținem cât mai multe puncte și să urcăm în clasament, să ne îndeplinim obiectivul.

Ar fi cazul să câștigăm și împotriva lor. Cred că și anul trecut, chiar noi i-am „resuscitat” și după au avut foarte multe rezultate pozitive. Sperăm să nu face acest lucru din nou și să ne facem jocul, să câștigăm.

Despre victoria cu Farul

A fost și o victorie de moral, dar e o victorie normală ca și cu orice altă echipă. Într-adevăr am jucat cu campioana României, o echipă foarte bună, dar am arătat cu toții că avem o echipă de valoare și dacă ne facem jocul, e greu să ne bată cineva.

Despre situația antrenorului la FCU 1948

Nu știu dacă e un avantaj. Probabil, poate noul antrenor o să fie în tribună și orice jucător vrea să demonstreze că merită să joace din următoarea etapă. E cu două tăișuri această situație.

Despre criticile din ultima perioadă

Sunt foarte bine. Sunt sănătos. N-am nicio problemă. Am făcut un joc bun și cu Farul. Nu m-au afectat aceste critici. Chiar m-au ambiționat să demonstrez tuturor că sunt tot acel Horațiu Moldovan care a apărat și la națională foarte bine și care și-a făcut treaba foarte bine și în sezoanele trecute la Rapid.

Despre naționala României

Nu mă pot gândi la meciurile naționalei. Mai avem două jocuri la echipa de club foarte dificile, cu Craiova și Dinamo. Sunt două derby-uri. Trebuie să ma concentrez la tot ce am de făcut la Rapid și dacă îmi ajută Dumnezeu să fiu sănătos, o să am timp să mă gândesc și la națională.

Despre participarea în competiții europene

E obligatoriu la Rapid ca în următorul an să jucăm în competiții europene. Trebuie să terminăm în primele trei locuri în acest sezon. Sperăm să ne îndeplinim obiectivul.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top