MOLDOVAN: SPER SĂ LE DĂRUIM SUPORTERILOR VICTORIA

decembrie 13, 2022

Horațiu Moldovan, portarul Rapidului și al echipei naționale a României, a prefațat meciul de mâine, cu Petrolul Ploiești, în cadrul unei conferințe de presă.

„Ne așteaptă o partidă foarte dificilă. După cum știm cu toții este un derby, cred că nu mai are nevoie de nicio prezentare acest meci. Va fi un duel și al suporterilor și sperăm ca la final să le dăruim victoria și să ne bucurăm împreună.

Cred că era o luptă crâncenă și dacă, de exemplu, ei erau pe ultimul loc și noi pe primul loc. În derby-uri cred că nu mai conteaza poziția din clasament, nu mai contează partea financiară, nu mai contează nimic. Te automotivezi automat.

Într-adevăr, era mult mai bine să jucăm la noi acasă, pe acest stadion, dar ne dorim cu toții să avem și un gazon bun pentru anul ce urmează. Vom juca pe Arena Națională, poate va fi mai bine, vor fi mai multe locuri și vor avea loc toți suporterii.

Da, în meciul din tur au avut, într-adevăr un singur șut pe poartă, e mult spus un șut. A fost acea gafă a mea prin care am pierdut 1-0. Sperăm ca mâine să ne luăm revanșa și să câștigăm.

(despre Cupa) Într-adevăr, nu ne doream să ieșim din această fază a competiției, aveam obiectiv câștigarea unui trofeu, dar încă mai suntem angrenați în lupta pentru titlu și poate o să le facem suporterilor un cadou mai frumos decat Cupa României.

Petrolul este o echipă bună, au și ei suporterii lor în spate. Până acum cred că au avut unele rezultate pe care nu le așteptau nici ei. Acum vom avea un meci foarte dificil.

Pe plan personal pot să spun că este un an foarte bun. Mă bucur că sunt sănătos, mă bucur că am reușit acest vis de a debuta la echipa națională și acum trebuie să mă gândesc la ce am de făcut la echipa de club și, la final, să ne îndeplinim obiectivele.

Nu se resimte oboseala, am avut această pauză trei săptămâni. Cred că nu avem nicio scuză să spuneam că suntem obosiți sau că ne gândim la vacanță. Mai avem două jocuri foarte importante pe care le pot numi chiar două derby-uri. Și cu UTA este tot un derby și suntem obligați să câștigăm”, a spus Moldovan.

  • 70 de meciuri a jucat Horațiu pentru Rapid
Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top