MORAIS: TREBUIE SĂ CONTINUĂM CU ACEEAȘI ATITUDINE

mai 2, 2023

Junior Morais a reușit o pasă de gol pentru Dugandzic și a făcut un meci foarte bun, contra campioanei CFR Cluj.

„A fost un meci foarte important pentru noi, am jucat acasă, împotriva unei echipe foarte bune. Cred că am început foarte bine, obținând victoria împotriva FCSB-ului, acum continuăm acest parcurs bun, învingând CFR-ul. Urmează un meci foarte greu la Ovidiu, împotriva Farului. Trebuie să continuăm să avem aceeași atitudine, să jucăm bine, să fim concentrați, să continuăm să mergem pe acest drum, ca, la final, să ne clasăm pe un loc cât mai bun și să ne calificăm în Cupele europene.

Nu am avut emoții atunci când au marcat ei, cu toate că, așa cum am spus, a fost un meci foarte greu. Ei sunt o echipă foarte bună. Am făcut 2 – 0, apoi am luat un gol, dar echipa s-a menținut foarte bine, am dus meciul până la final. Mă bucur că am dat o pasă de gol. Am câștigat, toată echipa a luptat pe teren până în ultimul moment, asta este cel mai important.

Meciurile jucate acasă sunt complet diferite față de cele din deplasare. Contează foarte mult faptul că suporterii noștri ne încurajează de la începutul meciului până la final. Cu siguranță, trebuie să avem acest lucru în minte atunci când jucăm în deplasare, cu atât mai mult că foarte mulți suporteri ne însoțesc și acolo. Trebuie să jucăm la fel de bine și în deplasare.

Urmează meciul de la Ovidiu. Va fi o deplasare foarte grea, Farul are o echipă foarte bună, au demonstrat acest lucru până în acest moment atât în sezonul regular, cât și în Play – Off. Meciul pe care l-am jucat împotriva lor acasă, în Giulești, s-a încheiat egal. Trebuie să mergem la Ovidiu și să luptăm din primul minut până în ultimul și să obținem, din nou, o victorie.

În Giulești nu contează dacă este 1 Mai, Crăciun, Revelion. Atunci când joacă Rapidul, cu siguranță, de fiecare dată stadionul va fi plin și asta este un lucru foarte important pentru noi.

Este un final de sezon foarte greu. Mai avem două meciuri acasă, foarte grele, dar luăm fiecare meci în parte, ne dorim să obținem o victorie la Farul, încercăm să câștigăm fiecare partidă care a mai rămas din Play-Off, să obținem cât mai multe puncte pentru a ne afla pe un loc cât mai bun în clasament, astfel încât să ne calificăm în Cupele europene. Ar fi un lucru extraordinar”, a declarat pentru Rapid TV fundașul stânga giuleștean.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top