MULȚUMIM, MATU!

iunie 28, 2019

Rapid s-a întărit deja cu șase jucători în această vară, iar alte nume noi sunt așteptate să se alăture lotului lui Daniel Pancu în perioada următoare. Însă, așa cum este normal, trebuie să se și despartă de o parte dintre jucătorii ce au pus umărul la promovarea în Liga 2.

Deivydas Matulevicius (30 de ani) s-a despărțit de Rapid, după un sezon în care a marcat de 13 ori în 22 de meciuri din Liga 3 și în Cupa României.

„A fost un an foarte frumos, am simțit ce înseamnă Farmecul Rapidului, și sunt extrem de mândru că am făcut parte din această mare familie. Din păcate, momentan îmi doresc să fiu mai aproape de familia mea, de fetițele mele, de care am fost departe în ultimul an, însă Rapid și fanii rapidiști vor rămâne în sufletul meu”, a spus lituanianul, la plecarea de la Rapid.

Mulțumim, Matu, îți urăm mult succes și rămâi unul dintre noi!

Rapid a transferat șase jucători, pe George Tudoran (Pandurii), Rareș Lazăr (CS Mioveni), Alexandru Dulca (Luceafărul Oradea), Matias Roskopf (Boca Juniors), Facundo Mallo (Dinamo), Gabriel Dodoi (Pandurii), și s-a despărțit de patru jucători, Deivydas Matulevicius, Alexandru Duriță, Adrian Grigore și Gui Fagundes Robinho.

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top