MULȚUMIM, OVIDIU BURCĂ!

august 8, 2020

Ovidiu Burcă, unul dintre oamenii ce au pornit noul Rapid, în 2017, a decis să se retragă din conducerea clubului nostru.

„Povestea trebuie să continue!

Simt că e momentul să fac un pas în spate.

Au fost 3 ani dificili în care m-am dedicat total acestui proiect. Nu a existat zi în tot acest timp fără să-mi dedic toate cunoștiințele și toată pasiunea mea pentru fotbal renașterii Rapidului.

Din păcate, ratarea promovării a produs multă dezamăgire în rândul suflării rapidiste, dar mai presus de toți mie. Nu am entuziasmul și energia pe care să le transmit într-un timp atât de scurt echipei. E timpul să vină alți oameni care să creadă în acest proiect și să încerce să readucă echipa în prima liga.

Vreau să le mulțumesc oamenilor care au susținut acest proiect, lui Andrei , Victor și Dan. Sunt obligați să meargă mai departe oricât de dificil li s ar părea.

Rapidul înseamnă suferință. Știu că nu le este ușor însă au capacitatea să o ia de la capăt, au forța materială, spirituală și viziunea să meargă înainte. Suporterii trebuie să fie convinși de asta și să le asigure sprijinul lor necondiționat. Împreună vor reuși. Doar împreună.
Pentru mine a fost o onoare și o mândrie să fac parte din familia Rapid!

Am conștiința împăcată că am dat absolut totul pentru această cauză. Sunt liniștit și împăcat. Voi rămâne dedicat principiilor și valorilor mele de viață indiferent cat îmi va fi de greu. E momentul unor schimbări și unor noi provocări în viață mea.

Le mulțumesc tuturor celor care mi au fost alături în acest capitol al vieții mele dar și celor care m-au criticat. Și unii și alții mi au dat forță și m au inspirat.
Mulțumesc Rapidului pentru oportunitatea imensă de face parte din istoria sa”, a postat Ovidiu Burcă pe pagina sa de Facebook.

Fost jucător la Rapid, în sezonul 2011/2012, Ovidiu a fost președintele cu care giuleștenii au promovat ultima dată în Liga 1, în 2016.

În 2017, Ovidiu Burcă a fost unul dintre oamenii ce au restartat Rapidul, fiind președintele clubului din 2018 până în vară acestui an, când i-a lăsat funcția lui Daniel Pancu, devenind manager general.

Îți mulțumim, Ovidiu, pentru tot ceea ce ai făcut pentru noi, și îți urăm mult succes în tot ceea ce vei face în continuare!

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top