MUTU: NE GÂNDIM LA VICTORIE ȘI LA PLAY-OFF

ianuarie 19, 2023

Adrian Mutu se află în fața primul meci oficial din 2023, cel cu Sepsi OSK, de vineri seara, de pe Giulești.

Antrenorul giuleștean a prefațat partida din etapa #22 a Superligii în cadrul conferinței de presă.

„Urmează un prim meci extrem de greu, cu o contracandidată directă la Play-Off. Bineînțeles că ne dorim să facem o figură frumoasă, ne dorim să câștigăm acest meci. E foarte important pentru noi, pentru a ne atinge obiectivul și pentru a continua în partea de sus a clasamentului, în primele trei clasate.

Sepsi este contracandidata la Play-Off, aflându-se pe locul șase în momentul acesta. Este o echipă puternică, o echipă care e în stare să surprindă orice adversar din campionat. Nu ne gândim la cupele europene, ne gândim strict la Play-Off și ne dorim să câștigăm mâine.

În această seară ne antrenăm la stadion pentru prima oară de când a fost înlocuit gazonul. Din păcate, nu a avut timp să se refacă complet, dar sperăm că mâine nu o să încurce niciuna dintre echipe și vom oferi publicului un joc spectaculos.

Începând de astăzi putem face transferuri. Ne aflăm în discuții și negocieri cu câțiva jucători. Aștept! Am încredere în club și sper să ajungă cât mai repede, dacă ajungem la o înțelegere cu cineva. Dacă nu, mergem înainte pentru că noi problemele mari de lot le-am avut în perioada noiembrie – decembrie, atunci când am avut foarte mulți accidentați. Nu se pune problema de valoarea efectivă a lotului.

Nu am avut emoții privind interdicția la transferuri, dar nu este plăcut. Mai ales că nu puteam aplica strategia pe care o doream, nu puteam face anumite intervenții în mercato, dar totul e în spatele nostru și mergem înainte.

Suntem în negocieri cu 2-3 jucători. Nu putem să vă dăm numele pentru că nu cred că e corect pentru că ne aflăm în faza negocierilor. Nu ar fi corect să punem noi presiune nici pe club, nici pe jucători și nici pe noi înșine.”

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top