MUTU: SIMȚIM PRESIUNEA MECIULUI, CA ÎNTOTDEAUNA

februarie 9, 2023

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, a vorbit despre partida cu FCU Craiova 1948, de mâine seară, în cadrul conferinței de presă.

„Întâlnim o echipă care are nevoie de puncte pentru a putea urca în clasament. Este o echipă care este în formă și care ne-a pus tot timpul probleme. Mâine sperăm să câștigăm, să continuăm parcursul bun, să strângem puncte și să ne îndeplinim obiectivul.

Presiune este tot timpul. Așa este la Rapid, așa cum ar trebui să fie la un club mare. Mai sunt 6 meciuri, 18 puncte puse în joc. Se pot întâmpla multe. Simțim presiunea meciului, ca întotdeauna, pentru că întotdeauna încercăm să facem o figură frumoasă în fața propriilor suporteri.

Craiova este o echipă care are în componență jucători de talent, jucători care pot face diferența. Este o echipă care este în stare să câștige orice meci, așa cum este în stare să îl și piardă. Din acest motiv trebuie să fim foarte atenți și foarte concentrați pe toată durata meciului. Trebuie să fim focusați doar pe ce avem noi de făcut și cu siguranță va fi bine.

Mă aștept la un meci deschis. În afara de rezultat și de dorința noastră de a câștiga, îmi doresc să oferim un spectacol publicului prezent și telespectatorilor. Asta este esența fotbalului”, a declarat antrenorul giuleștean.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top