MUTU: TREBUIE SĂ FIM GATA DE LUPTĂ

ianuarie 25, 2023

Antrenorul Rapidului, Adrian Mutu, se așteaptă la o confruntare grea la Cluj-Napoca, pe un gazon dificil.

„Ne așteaptă un meci împotriva unei echipe care are nevoie de puncte, este în luptă directă cu mai multe echipe, fiind o diferență foarte mică.

Ne așteaptă și un teren foarte greu, va fi o seară complicată pentru noi. Trebuie să fim gata de muncă, gata de luptă. Acceptăm condițiile care vor fi și vom juca așa cum trebuie pentru a obține victoria și pentru a da continuitate rezultatelor pozitive.

Ne dorim continuitate în victorii, ceea ce ne-ar menține în partea superioară a clasamentului, așa că vrem, cu siguranță, să obținem victoria. Vom aplica o altă strategie, adaptată la condițiile gazonului, și vom încerca să scoatem maximum din această întâlnire.

Va fi un meci de luptă, un meci greu pentru ambele echipe. Important este să fim atenți, concentrați și să profităm de orice greșeală a adversarului sau de orice situație care ne poate aduce în avantaj.

Obiectivul rămâne același! Este important să avem constanță în rezultate pentru a ne putea îndeplini acest obiectiv și pentru a putea sta liniștiți, astfel încât să pregătim Play-Off-ul.” 

CONFERINȚA DE PRESĂ INTEGRALĂ:

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top