„NE-AM REVENIT, AM JUCAT BINE, AM DOMINAT”

februarie 26, 2023

Adrian Mutu a fost mulțumit după victoria cu Chindia, succes obținut după două etape în care Rapid adunase un singur punct.

„Ne-am revenit după meciul de la Mioveni, am jucat bine, am dominat meciul. Am jucat pe atac, am încercat încă din primul minut să câștigăm acest meci și cred că acest lucru s-a văzut și am reușit în cele din urmă. Mă bucur pentru Marko că a revenit la ce era obișnuit să facă, să înscrie goluri. Cred că a fost seară reușită.

Chindia este o echipă care se apără bine și au și forță în atac, cu jucători care nu renunță niciodată jucători puternici, periculoși pe contraatac, dar în seara aceasta am reușit să îi blocăm. Cred că până în minutul 83 nu au avut niciun șut pe poartă, nicio ocazie. Un meci reușit, ne bucurăm de cele trei puncte. Urmează să mergem la Botoșani, jucăm din trei în trei zile, ne așteptăm la un meci „care pe care”.

În momentul de față cele mai importante sunt punctele. Punctele sunt cele care fac ca această victorie să fie importantă. Atunci când vom intra în Play-Off sper să strângem cât mai multe puncte posibile, cele nouă rămase în joc”, a spus antrenorul Rapidului după meci.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top