NEIL LENNON: „NU-MI ESTE FRICĂ DE NICIO ECHIPĂ”

iulie 10, 2024

Neil Lennon s-a aflat pentru prima dată în fața presei înainte de un meci din SuperLiga României.

„Primul meci al sezonului, va fi o partidă dificilă. UTA a făcut schimbări la nivelul lotului. Toată atenția noastră a fost concentrată pe pregătirea acestui meci. Sunt foarte mulțumit de cum au reacționat jucătorii la ceea ce am implementat, sunt mulțumit de atitudinea de care au dat dovadă. Suntem nerăbdători să înceapă campionatul. Însă, știu că jucătorii ating forma maximă în etapele 3-4. Știm că va fi un meci dificil, ne respectăm adversarul, dar mergem la Arad pentru a obține maximum din acest meci.

Nu există meciuri ușoare în fotbal, avem un campionat competitiv. Uneori vrei să întâlnești echipele puternice la începutul sezonului, înainte de a ajunge la cea mai bună formă. Concurența este cea care naște performanța. Dacă vrei să faci performanță trebuie să ai o mentalitate pozitivă. Așteptăm cu nerăbdare și îmbrățișăm provocările acestui sezon. Vrem să pornim cu dreptul în acest nou campionat.

Avem în plan să schimbăm sistemul de joc, asta am pregătit în cantonament. Vrem să jucăm 3-5-2, ținând cont de lotul de jucători pe care îl avem. S-au adaptat foarte bine la acest sistem, sunt foarte mulțumit.

Jucătorii au avut o atitudine exemplară, s-au adaptat la toate cerințele noastre. Avem un lot foarte bun. Sunt entuziasmat să începem acest sezon.

Nu-mi este frică de nicio echipă, dar ne respectăm toți adversarii. Este important să fim constanți în ceea ce privește atitudinea noastră, cu jocul nostru și cu mesajul pe care-l transmitem. Îmi doresc ca Rapid să fie printre echipele care vor conta sezonul acesta”, a declarat antrenorul nord-irlandez.

Vezi conferința integrală a lui Neil Lennon:

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top