NOI SUNTEM RAPID!

octombrie 8, 2018

Constatăm cu surprindere cum o parte a presei sportive este focalizată pe publicarea unor articole denigratoare având ca țintă clubul nostru, încercând astfel să creeze și să mențină o stare de confuzie și incertitudine în rândul suporterilor rapidiști.
În această categorie se integrează perfect și articolul apărut pe site-ul Pro Sport sub titlul cât o frază: „Nebunie: Abia rebotezată, SC FC R SA, din Liga 3, a pierdut în instanță numele Rapid! Sentința Tribunalului București și cum s-a ajuns ca la Registrul Comerțului să existe două societăți comerciale cu același nume”.
Precizăm că Societatea care administrează echipa de fotbal este Fotbal Club Rapid 1923, iar denumirea este înregistrată la Oficiul Național al Registrului Comerțului. Atât Federația Română de Fotbal cât și gruparea noastră respectă legile și regulamentele, astfel încât echipa Societății Fotbal Club 1923 să poată evolua în toate competițiile naționale sub denumirea mărcii achiziționate, respectiv Fotbal Club Rapid București.
Aceasta este și va rămâne și în viitor denumirea echipei în competiții, indiferent de numele societății comerciale care administrează echipa.
Problema lichidatorului judiciar cu privire la schimbarea denumirii societății aflată în faliment este una strict morală. Pentru binele Rapidului, după vânzarea mărcii și a brandului a ales schimbarea denumirii în dorința de a evita orice altă confuzie. Neînregistrarea schimbării denumirii nu are nicio consecință asupra activității desfășurate de societatea Fotbal Club Rapid 1923 sau asupra denumirii acesteia în competițiile organizate de către Federația Română de Fotbal.
Acuzația că Federația Română de Fotbal sau Fotbal Club Rapid 1923 au înregistrat numele Rapid în competiții înainte de a avea posibilitatea legală reprezintă o minciună crasă pentru care ne rezervăm dreptul de a acționa în judecată trustul Mediafax. Din punctul nostru de vedere, respectivul articol reprezintă un exemplu clar că deontologia meseriei de jurnalist este tot mai des încălcată în dorința obsesivă de a fabrica subiecte false cu iz de scandal.
Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top