NOILE PRODUSE KAPPA SUNT ACUM LA FAN SHOP

iulie 13, 2023

Începând din această vară, FC Rapid a schimbat sponsorul tehnic, urmând ca din sezonul 2023/2024 clubul nostru să fie sponsorizat de Kappa.

Astfel, Rapid revine la echipamentele Kappa, după mai bine de 20 de ani, acesta fiind sponsorul tehnic alături de care giuleștenii au luat titlul de campioni din 1999.

Noul echipament oficial de joc a fost prezentat de către două legende, Adrian Iencsi și Daniel Pancu. Primul a fost căpitanul echipei ce a ridicat trofeul de campion, iar din acest sezon este antrenorul secund al lui Cristiano Bergodi, în timp de Pancone a fost unul dintre jucătorii decisivi în sezonul 1998/1999.

De asemenea, patru jucători din actuaul lot au participat la evenimentul foto/video de prezentare: căpitanul Cristian Săpunaru, portarul Rapidului și al echipei naționale, Horațiu Moldovan, golgheterul campionatului, Marko Dugandzic, și jucătorul proaspăt venit de la Arsenal Londra, Cătălin Cîrjan.

Alături de aceștia, au mai participat două componente ale echipei feminine, Nicoleta Bărbos și Mădălina Popa, dar și juniorii Nicolas Mânzu și Vlad Berceanu.

Rapid va avea în noul sezon trei culori de echipamente, vișiniu și alb, principale, iar culoarea celui de-al treilea echipament va fi, ca și în sezonul trecut, violet.

De joi, 13 iulie 2023, la magazinul de la Stadionul Giulești s-au pus în vânzare noile produse Kappa, acestea fiind disponibile și online (CLICK AICI!)  

Shop-ul de la stadion va fi deschis vineri, în ziua meciului cu Sepsi OSK, între orele 12:00 și 21:30!

Tricouri de joc și șorturi oficiale, echipamente de prezentare și de antrenament, bluze de prezentare, treninguri și multe alte produse Kappa sunt acum disponibile la magazinul rapidist.

Abonații Rapidului se vor putea bucura, începând din acest sezon, de o ofertă specială, aceștia urmând a avea o reducere de 20% la comenzile de la shop, pe toată durata valabilității abonamentului. Astfel, cei care și-au achiziționat abonament de la magazinul fizic, pot profita de promoție doar de la shop-ul de la stadion, cu cardul de abonat. În schimb, cei care și-au achiziționat online abonament, pot beneficia de discountul de 20% folosind codul de reducere ABONAT20, dar numai cu adresa de e-mail folosită la achiziționarea abonamentului.

Vă așteptăm la magazin! 

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top