NOTA 10 | RAPID – FĂUREI 10-1

aprilie 6, 2019

Rapid a reușit sâmbătă, în Regie, să obțină cea mai categorică victorie din acest sezon, 10-1, cu CS Făurei, depășind diferența de goluri de la meciul din ultima etapă a turului, cea de la Cernavodă, când echipa noastră a învins cu 9-1.

Fără Bogdan Manole, accidentat, și Marian Vlada, suspendat, Daniel Pancu l-a trimis în primul unsprezece din nou pe tânărul de numai 17 ani Alex Catrici, cel care a făcut pereche cu celălalt Alex, mult mai experimentatul Iacob.

În atac, Pancone a refăcut tripleta din spatele vârfului, Matulevicius fiind preferat brazilianului Robinho, iar lituanianul l-a răsplătit pe antrenorul Rapidului.

După numai 12 minute de la startul partidei, „Messi” Drăghiceanu a deschis balul, cu un șut excelent, demn de mijlocașul argentinian, în stânga portarului din Făurei.

În minutul 29, Matu a finalizat cornerul bătut de Sefer, lovind cu capul mingea ce s-a oprit în plasa adversă, pentru ca peste numai opt minute, o pătrundere pe dreapta a căpitanului Ionuț Voicu să se încheie cu șutul excelent a lui Alin Cârstocea. 3-0.

Finalul primei reprize a mai adus două goluri, câte unu în poarta fiecărei echipe. Mai întâi, Matulevicius a profitat de o bâlbâială a portarului Stavrev, și a făcut „dubla”, însă la următoarea fază, Pușcașu a marcat golul de onoare al oaspeților, cu un șut frumos, din marginea careului, stabilind scorul la pauză, 4-1.

Rapid a ieșit de la cabine la fel de montată, iar la prima fază, Amir Jorza a marcat golul meciului, cu un șut de la 30 metri ce s-a oprit în vinclul Făureiului, pentru ca același mijlocaș să ridice scorul la 6-1, șapte minute mai târziu.

Cătălin Hlistei a marcat golul șapte, după un un-doi cu Matu, iar Antonio Sefer l-a rivalizat pe Jorza pentru titlul de gol al meciului, în minutul 77, atunci când a prins și el o torpilă de la 25 metri, tot la „păianjen”.

Ultimele două goluri le-au aparținut lui Lucian Goge și Robinho, jucători inspirat aruncați în luptă de către Daniel Pancu, în repriza secundă, aceștia înscriind în minutele 81 și 82.

O victorie frumoasă, de moral, împotriva unei echipe incomode, Făureiul lui Bănel Nicoliță, acesta lipsind din cauza unei suspendări.

Pentru Rapid urmează o deplasare dificilă, la Medgidia, acolo unde CSM a învins-o pe CS Afumați în urmă cu doar câteva zile, miercuri, de la ora 17:00.

Rapid rămâne la șapte puncte în fața ocupantei locului secund, Unirea Slobozia, echipă ce a învins-o pe FCSB II, cu 5-2, revenind de la 1-2, și se distanțează la 11 puncte de CS Afumați, formație ce a stat în această etapă.

RAPID

Drăghia – I. Voicu (cpt), Catrici, A. Iacob, Oanea (70′ Demici) – Cârstocea, Jorza – Sefer, Drăghiceanu (65′ Robinho), Hlistei (70′ Goge) – Matulevicius (59′ G. Toma).

REZUMATUL MECIULUI:

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top