NOUL ECHIPAMENT AL RAPIDULUI, SEZONUL 2024/2025

iulie 10, 2024

FC Rapid are plăcerea să anunțe lansarea noilor echipamente pentru sezonul 2024/2025!

Inspirate din tradiția și istoria bogată a clubului, noile kituri combină eleganța clasică cu tehnologia modernă pentru a le oferi Rapidiștilor cele mai bune condiții atât pe teren, cât și în tribune.

Noile echipamente Kappa aduc un omagiu culorilor tradiționale ale Rapidului, vișiniu, alb, dar și violet. Designul include detalii subtile care reflectă emblema cu simbolistică ceferistă, roata înaripată, păstrând sloganul istoric: „singuri împotriva tuturor”.

Echipamentul de „acasă” este de un vișiniu vibrant, reprezentând spiritul și mândria Rapidului. Albul este regăsit în tricoul de deplasare, iar setul este completat de violetul atât de drag Rapidiștilor.

Portarii vor continua cu echipamentele verde aprins (cu font de culoare vișiniu) și negru (cu font alb).

Un nou font, modern, dar și o repoziționare a anumitor sponsori, contribuie suplimentar la noutatea din acest sezon.

Fabricate din materiale de înaltă calitate, noile echipamente sunt concepute pentru a oferi confort și performanță maximă. Tehnologia avansată de gestionare a umidității asigură o temperatură optimă a corpului, chiar și în cele mai intense momente ale jocului.

Jucătorii vor purta pentru prima dată noile echipamente la debutul în SuperLiga României, sâmbătă, de la ora 19:15, la Arad, când Rapid va întâlni UTA.

Noile echipamente sunt disponibile pentru achiziție atât în magazinele oficiale al clubului (de la Superbet – Arena Giulești & Gara de Nord), cât și online pe site-ul nostru (CLICK AICI).

 

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top