O NOUĂ VICTORIE: 1-0, CU „U” CLUJ

august 31, 2022

Rapid a bifat cea de-a șasea victorie din acest sezon, reușind să învingă Universitatea Cluj, cu 1-0 (0-0).

Cu un Giulești aproape plin, în ciuda faptului că jocul s-a desfășurat la ora 22:00, într-o zi de marți, Rapid a tras din greu pentru cele trei puncte.

Adrian Mutu a început jocul cu o formulă nouă! Damien Dussaut a debutat în alb-vișiniu, pe banda dreaptă, în timp ce Mățan, Pănoiu, Iacob sau Ciobanu au fost preferați din primul minut.

Repriza întâi a fost una săracă în ocazii mari de gol, oaspeții fiind aproape de gol prin Adrian Bălan, fostul atacant giuleștean, care nu a ajuns la o centrare în fața porții.

Cătălin Hlistei, unul dintre cei mai buni oameni ai Rapidului din ligile inferioare, nu a fost păstrat în lot de Eugen Neagoe.

De cealaltă parte, Dugandzic a fost cel mai periculos om al Rapidului, iar Ioniță a încercat poarta cu un șut de la distanță.

În minutul 64, giuleștenii au fost aproape de gol la șutul puternic al lui Răzvan Onea, din afara careului, scos cu greu, în corner, de Gorcea.

Jayson Papeau a fost de două ori busculat în careul advers, însă arbitrul George Găman a lăsat jocul să continue.

Cu zece minute înainte de finalul partidei, Rareș Ispas a lovit mingea cu mâna în propriul careu, iar centralul a acordat penalty pentru Rapid.

Marko Dugandzic și-a asumat riscul executării loviturii de pedeapsă și a înscris cu mult sânge rece singurul gol al partidei.

Cu această nouă victorie, Rapid a revenit pe prima poziție, cel puțin până la meciul Farului cu FCSB.

Pentru băieții lui Adrian Mutu urmează două deplasări consecutive, la Voluntari, sâmbăta aceasta, și la Tg. Jiu, unde vor întâlni FCU Craiova 1948, la finalul săptămânii viitoare.

RAPID 

H. Moldovan – Dussaut (46 Onea), Săpunaru (cpt.), P. Iacob, Morais – Crepulja, A. Ciobanu (46 Kait) – Pănoiu (71 Sefer), Al. Ioniță II (59 V. Costache), Mățan (46 Papeau) – Dugandzic. Antrenor: Adrian Mutu. 

Rezerve neutilizate: Drăghia – Ignat, D. Grigore, Al. Albu.

U CLUJ

Gorcea – R. Romeo (53 Baravykas), Pițian, Ispas, Briceag – Bic (84 Haită), Romario Pires, I. Filip (84 Purece) – A. Chipciu, Ad. Bălan (72 Boiciuc), E. Fernandes. Antrenor: Eugen Neagoe.

Rezerve neutilizate: A. Păun – F. Ilie, P. Pîrvulescu, Remacle, G. Simion.

🎥 Reacțiile de la finalul meciului + Conferința de presă

🎥 Rezumatul partidei

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top