OAIDĂ: „CEL MAI FRUMOS CADOU AR FI VICTORIA”

martie 2, 2024

Sărbătoritul zilei, Răzvan Oaidă, a participat la conferința de presă premergătoare meciului de luni seara, de la Craiova, contra Universității.

„Au rămas două meciuri importante. Universitatea Craiova este o echipă puternică, un adversar greu și cu multă calitate. Sperăm să ne continuăm seria bună și să luăm cele trei puncte.

La Iași am venit după cinci victorii importante. Aveam un moral foarte bun. Se întâmplă să faci un meci mai prost. Suntem oameni și facem greșeli, dar este foarte important cum am reacționat. Meciul cu UTA a fost un răspuns pozitiv.

I-am primit pe Alex și Andrei foarte bine. Sunt colegii noștri, nu este niciun fel de problemă. Lucruri de genul se întâmplă.

Mitriță e un jucător foarte periculos și important pentru Craiova. Știm cu toții că jucătorii Craiovei au foarte multă valoare, calitate și pot face diferența în orice moment. Este important ca noi să stăm bine în teren, să încercăm să-i blocăm și să facem un meci foarte bun.

Meciul acesta este foarte important, dar nu decisiv. Sunt încrezător și optimist în ceea ce privește partida de luni.

Cel mai frumos cadou de ziua mea ar fi victoria. Nu o să fiu ipocrit să spun că nu mi-aș dori să marchez, dar mai presus de asta sunt cele trei puncte.

Cele mai bune meciuri ale noastre le-am avut cu contracandidatele. Am arătat unitate, familie și cred că ne-am organizat foarte bine în aceste partide. Motivația a venit de la sine și n-am avut nevoie de ceva în plus. Sunt sigur că aceste două meciuri vor fi foarte bune pentru noi.

Facem tot ce ține de noi pentru a ajunge cât mai aproape de primul loc, însă consider că în Play-Off va fi foarte important cum începem.

Pe Giulești este o altă atmosferă. Suporterii au fost întotdeauna un plus pentru noi în Giulești, dar sunt mai mult ca sigur că și pe Arena Națională vor aduce acel plus de care noi avem nevoie. Cu siguranță se va umple stadionul.

Încercăm să dăm totul, ca la finalul anului să fim cei mai buni. Acesta este obiectivul clubului, al vestiarului și al nostru personal”, a declarat mijlocașul giuleștean.

  • 26 de ani a împlinit Răzvan Oaidă, cel care se află la Rapid din vara anului 2023

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top