OAIDĂ: ÎN ORICE DEPLASARE, STADIONUL A FOST PLIN

octombrie 18, 2023

Răzvan Oaidă a participat la conferința de presă premergătoare meciului cu UTA Arad, de vineri seara, de la Oradea.

La Rapid se spune că sunt mai grele meciurile cu echipele din “subsol”. Ai simțit asta de când ai venit aici?

Da, cu siguranță cred că sunt mai dificile din punct de vedere psihic. E mai greu să te motivezi în meciurile cu echipe mai slab cotate, dar cu siguranță nu va fi ușor. Vom aborda meciul într-o manieră pozitivă și sperăm să luăm cele trei puncte.

UTA a învins și FCSB-ul. Bănuiesc că trebuie să fiți foarte concentrați.

La fiecare meci trebui să fim foarte concentrați, mai ales că toate echipele se ambiționează atunci când joacă cu noi. Au o motivație în plus și asta trebuie să ne dea de gândit, dar cu siguranță vom fi pregătiți la ora meciului.

Cum este pentru voi fără Albion Rrahmani?

Nu va fi la fel de ușor. Este un jucător foarte important pentru noi, un golgheter, un om de gol care ne ajuta enorm, dar de asta suntem Rapid, avem un lot numeros și cu siguranță cel care va intra, va da 100% pentru echipă.

Crezi că echipa va suferi câteva modificări?

Mai avem un antrenament și vom vedea ce modificări vor fi.

Cât de mare este avantajul faptului că UTA nu poate juca pe teren propriu și că o să joace la Oradea?

Vom juca pe un teren neutru. Cred că ei au mai jucat acolo. Poate fi un avantaj, poate fi un dezavantaj, rămâne de văzut acest lucru. Sunt sigur că vor da totul și vor fi foarte montați chiar dacă nu vor juca pe stadionul lor.

Crezi că veți putea crea emulația făcută de FCSB în meciul de la Oradea?

Până în momentul de față, în orice deplasare pe care a făcut-o Rapidul, stadionul a fost plin. În Giulești știe toată lumea ce atmosferă este.

Aveți o perioadă foarte bună. N-ați pierdut de două luni. Se poate lua titlul la Rapid?

Nu vorbim despre titlu. Vorbim despre fiecare zi în parte. Ne focusăm și ne concentrăm, muncim în fiecare zi pentru a ne îndeplini obiectivele, dar este departe campionatul. Ne dorim, muncim pentru asta, dar rămâne de văzut ce va fi la final.

Ce ar însemna pentru tine o luptă în doi cu FCSB?

Ce ar însemna și o luptă în trei și o luptă în patru. Eu pur și simplu sunt aici, mă bucur de tot ceea ce se întâmplă. Sunt foarte fericit și mândru că avem o perioadă bună. Sper să ne țină cât mai mult și sunt sigur că vom face lucruri frumoase.

Ți se pare că se compară publicul din Giulești cu ce ai trăit în experiențele precedente? 

Este într-adevăr ceva special în Giulești. Am simțit-o și când eram în cealaltă parte. O simt din plin și în momentul de față. Este ceva unic, ceva special. Cred că și în jocul nostru se vede acest lucru. Pot spune că abordăm într-un anume fel meciurile de acasă și puțin diferit în cele din deplasare. Cred că asta este nevoie să reglăm în jocul nostru. Să fim la fel de motivați, la fel de energici, la fel de focusați și în meciurile din deplasare.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top