OAIDĂ: „NU AVEM NEVOIE DE MOTIVAȚIE ÎN PLUS”

aprilie 28, 2024

Răzvan Oaidă a prefațat meciul Rapid – Universitatea Craiova, din etapa a șaptea a Play-Off-ului SuperLigii României, în cadrul conferinței de presă.

„Ne așteaptă un meci important, un joc de trei puncte. Știm cu toții că ne aflăm în cel mai rău moment al nostru și ne dorim victoria. Poate asta ne va ajuta să ne regăsim. Mai avem patru jocuri și ne gândim doar la patru victorii. E șansa noastră și trebuie să profităm de ea.

Este un moment dificil și dezamăgitor pentru noi. Cu toții ne-am dorit și știam obiectivul pe care îl fixasem. Nu este ușor, dar suntem profesioniști, avem încă patru meciuri. Patru șanse să demonstrăm că a fost o greșeală și să încercăm să reparăm ce mai este de reparat.

Bogdan Lobonț este un profesionist desăvârșit, un antrenor foarte bun, care dă 100% și își dorește foarte mult să reușească.

Nu cred că este nevoie de motivație în plus, cum am spus-o și înainte. Motivația este la începutul campionatului, atunci când îți fixezi obiectivele. Am avut un obiectiv, suntem foarte dezamăgiți că nu am reușit să îl îndeplinim, dar continuăm la fel de motivați să ne îndeplinim acest al doilea obiectiv, și anume să jucăm în Europa.

Este foarte greu să accept faptul că n-am reușit să menținem ritmul pe care l-am avut de la începutul sezonului. Dacă stăm să ne gândim, am intrat în Play-Off la patru puncte de FCSB. Cred că acesta este cel mai dezamăgitor lucru.

Ce teamă să mai avem? Trebuie să jucăm fotbal. Nu ne-a mai rămas decât să jucăm fotbal, să încercăm să depășim acest moment, ceea ce nu este ușor, dar de ce să jucăm cu teamă?”, a declarat mijlocașul Rapidului.

Partida cu oltenii se va disputa luni seara, de la ora 20:30, pe Superbet Arena Giulești, biletele fiind disponibile pe www.entertix.ro (CLICK AICI). 

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top