OFERTĂ SPECIALĂ LA ABONAMENTE

septembrie 26, 2018

Începând de astăzi, puteți beneficia de o super ofertă la achiziția abonamentelor.

Dacă veți cumpăra trei abonamente veți plăti doar prețul a două, ceea ce înseamnă o reducere substanțială.

Astfel, veți avea șanse mai mari și de a câștiga unul dintre cele trei echipamente oficiale de joc (Tricou + șort) puse la bătaie pentru abonați, dar veți putea asista și la un antrenament deschis, urmat de o întâlnire cu jucătorii și staff-ul, special pentru cei care au abonamente.

De exemplu, la Peluză, dacă achiziționați un singur abonament, prețul lui este de 89,99 lei, iar dacă veți cumpăra trei abonamente, prețul unuia va fi de 59,99 lei.

Abonamentele le puteți comanda de pe site-ul eventim.ro (AICI), sau de la stadionul Giulești, în timpul programului în care sunt deschise casele de bilete, în vederea meciurilor de acasă.

Un abonament este valabil pentru tot sezonul 2018/2019 și este valabil doar pentru meciurile din campionatul Ligii a treia, nu și în Cupa României.

Această ofertă este valabilă până la data de 15 octombrie 2018.

Mâine, de la ora 18:45, Rapid luptă pentru calificarea în Optimile Cupei României, împotriva celor de la Turris Turnu Măgurele, pe stadionul Valentin Stănescu – Giulești. Biletele sunt disponibile AICI, la partenerii Eventim (Vodafone, Orange, Germanos, Cărturești, OMV și Humanitas), dar și la casele de bilete de la stadion, astăzi, până la ora 20:00, și mâine, între orele 12:00 și 17:00 (o casă pentru bilete și abonamente) și între 17:00 și 19:30 (o casă exclusiv pentru bilete), iar între 15:00 și 19:30, alte două case sunt deschise doar pentru bilete.

Vă așteptăm să umplem stadionul Giulești și să ducem Rapidul în Liga 2 și cât mai sus în Cupa României.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top