OMAR EL SAWY, LA DEBUTUL PENTRU RAPID

noiembrie 2, 2023

Omar El Sawy, atacantul adus în această vară de la Csikszereda, a debutat în meciul din Cupa României contra Stelei. Jucătorul de 19 ani a fost introdus în minutul 81, în locul lui Papeau. La finalul jocului, Omar a oferit un interviu, în exclusivitate, pentru Rapid TV.

Omar, felicitări pentru debut! Un moment important pentru tine, dar din păcate, rezultatul nu a fost cel dorit. Cum a fost debutul și partida?

A fost un meci cu două tăișuri. Din punct de vedere personal, mă bucur foarte mult că am reușit să debutez pentru Rapid, însă sunt foarte supărat pentru că nu am reușit să luăm cele trei puncte. Fanii au fost extraordinari din nou și îmi pare rău că nu am reușit să marcăm și să câștigăm.

Ce crezi că nu a mers în jocul nostru?

Probabil am intrat puțin în jocul lor. Nu ne-am făcut jocul de pase. Sunt sigur că poate în alte împrejurări, poate cu un pic mai multă limpezime, reușeam să înscriem și golul victoriei, dar n-a fost să fie astăzi.

Ce înseamnă pentru tine acest moment al primului joc pentru Rapid?

Știu că am foarte mult de lucru. Vreau să fiu cu picioarele pe pământ. Am un drum extraordinar de lung în a mă dezvolta, în a evolua, însă faptul că am reușit să joc primele minute pentru Rapid, este o confirmare că mă aflu pe drumul cel bun.

Calificarea se va juca la București, pe Giulești, cu CFR Cluj. Cum vezi acea partidă?

Ținând cont că este un meci decisiv, cred că este decorul ideal pentru noi să jucăm acasă, pe Giulești. Suntem de zece ori mai buni acolo, aparent, și cu ajutorul spectatorilor și al oamenilor care ne susțin în fiecare clipă, cred că o să reușim să ne calificăm.

Chiar și în urma acestui rezultat, continuăm seria de invincibilitate și ne așteaptă un meci foarte important duminică. Cum crezi că va fi jocul cu FCSB, în condițiile în care ne lipsesc câțiva jucători importanți?

Într-adevăr, avem jucători accidentați care sunt decisivi pentru noi, însă este în zadar să stăm să cautăm scuze. În momentul de față, trebuie să ne uităm, să vedem ce am greșit în meciul acesta și să ne reparăm greșelile pentru meciul cu FCSB.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top