ONEA, LA RAPID PÂNĂ ÎN 2025

iunie 21, 2023

Răzvan Onea, fundașul nostru, a semnat prelungirea contractului cu Rapid până în 2025!

În vârstă de 25 de ani, Onea a venit în Giulești în 2021, de la Politehnica Iași, bifând 41 de meciuri în tricoul alb-vișiniu. Răzvan a marcat un gol, într-o partidă cu CFR Cluj, și a oferit trei pase decivise.

„Mă bucur foarte mult că am semnat un nou contract, că voi putea juca în continuare la Rapid, un club la care mă simt excelent. Suporterii sunt minunați, sunt mereu alături de noi, la fel și colegii, cei din staff, conducerea… Este o familie frumoasă și sunt fericit că pot face parte din ea”, a spus Răzvan pentru fcrapid.ro

  • 35 de meciuri a jucat în sezonul 2022/2023

Altfel, Rapid și-a asigurat serviciile lui Bogdan Ungureanu, un portar de mare viitor, de numai 16 ani, acesta semnând un contract până în 2026.

„Rapid este cea de-a doua mea casă, este locul în care am crescut și am evoluat, sub atenta supraveghere a unor oameni minunați, sufletiști și profesioniști. Este locul în care mă simt ca acasă!

Trăiesc visul pentru care muncesc din primul minut în care am pășit în curtea Rapidului, acela de a ma antrena alături de echipa mare, la clubul cu cea mai frumoasă galerie și cei mai inimoși suporteri! Mulțumesc pentru susținerea și încrederea acordată! Hai Rapid!”, a declarat Bogdan, un portar nelipsit de la acțiunile echipelor naționale de juniori.

  • Ungureanu a debutat la seniori în meciul cu FCSB, câștigat de Rapid cu 5-1, în ultima etapă a sezonului trecut.
Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top