ONEA: TREBUIE SĂ OBȚINEM CELE TREI PUNCTE

august 12, 2023

Răzvan Onea, fundașul Rapidului, a participat la conferința de presă premergătoare meciului de duminică seara, contra Petrolului Ploiești.

Cum vezi meciul cu Petrolul?

Mâine avem un meci foarte important din care trebuie să obținem cele trei puncte pentru că avem mare nevoie de ele.

Cum te pregătești ca jucător pentru un asemenea derby?

Nu e vreo diferență între pregătirea unui derby sau pregătirea unui meci normal. Probabil este o altă intensitate, dar este aceeași pregătire.

Cum este pentru voi acest start?

Este un start destul de greu pentru noi, dar cu siguranță ne vom reveni începând cu meciul de mâine.

Este mai greu decât vă așteptați?

Nu. Știam ce ne așteaptă, știam că fiecare echipă își dă viața cu noi pe teren și este un campionat echilibrat în care nu cred că există echipe mai slabe sau echipe foarte detașate de celelalte.

Se simte o presiune după rezultatele din ultima perioadă?

La o echipă mare cum este Rapid, presiune există tot timpul. La fiecare meci avem nevoie de cele trei puncte și vom da totul ca să le obținem.

Cum a fost Horațiu Moldovan săptămâna aceasta, după ce și-a asumat eșecul etapa trecută?

Moldo este cel mai bun portar din România și noi știm ce valoare are. Fiecare greșește. Acum s-a întâmplat să fie el. Nu-i nimic, ține capul sus pentru ca este un portar foarte bun și are un caracter foarte puternic.

Simțiți că este un plus venirea lui Bogdan Lobonț în staff?

Este un om cu foarte multă experiență în fotbal care îi va ajuta atât pe portarii noștri, cât și pe noi dacă vom avea nevoie de sfaturi.

Cum trebuie jucat meciul cu Petrolul?

Trebuie să jucăm cu mult calm, să fim responsabili și la final, cele trei puncte sunt cele care contează și sper să le obținem.

Cum îi simțiți pe fani?

Ținând cont ca sunt tot timpul alături de noi, este normal să aibă pretenții. I-am dezamăgit la Voluntari, dar cu sigurantă, mâine, cu un rezultat pozitiv, vom îndrepta și lucrurile față de ei.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top