OVIDIU BURCĂ, NOUL PREȘEDINTE AL RAPIDULUI

iunie 17, 2019

Rapid și-a prezentat astăzi noul președinte al clubului, pe Ovidiu Burcă, în cadrul unei conferințe de presă, ce s-a desfășurat la stadionul din Regie, și la care au mai fost invitați, Victor Angelescu, patronul echipei, Andrei Nicolescu, vicepreședintele Consiliului de Administrație, și Daniel Pancu, antrenorul principal.

„Am început acest proiect acum aproximativ doi ani, tocmai pentru că voiam sa facem lucrurile diferit. Cel mai important este faptul că la nivel administrativ și că cei care iau deciziile sunt oameni ce nutresc același set de valori, deoarece atunci lucrurile merg întotdeauna mai departe, indiferent de divergențe.

Vreau sa le mulțumesc lui Victor, lui Andrei, lui Daniel Pancu, și nu în ultimul rând lui Daniel Tudorache, pentru ca au avut încredere în mine atunci când am început acest proiect, și că au încredere în continuare. Pentru mine este o mare onoare și o responsabilitate imensă.

Despre obiective am vorbit acum doi ani de zile, ele nu s-au schimbat. Încercăm să transformăm Rapidul într-un brand european, ambițiile noastre sunt foarte mari, dorim să ducem acest club în elita fotbalului românesc, cu motivația, cu pasiunea noastră și, de ce nu, să îl ducem în elita fotbalului european. Au fost ani grei, dar fanii noștri cred ca sunt mândri de ce am realizat.

Am avut parte de două promovări consecutive, avem un centru de copii și juniori cu care ne mândrim, iar acesta este drumul pe care noul Rapid trebuie sa meargă în continuare. Nu este un drum ușor, dar eu cred ca ne vom întoarce acolo unde fanii speră, în elita fotbalului românesc”, a spus noul președinte al clubului.

Ovidiu Burcă are în palmares și o promovare în Liga 1 cu Rapid, în sezonul 2015/2016, tot din postura de președinte.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top