PAPEAU: AM AȘTEPTAT DE MULT TIMP ACEST MOMENT

februarie 24, 2023

Jayson Papeau revine în lotul Rapidului după o pauză de peste 4 luni, cauzată de o accidentare, pentru partida de sâmbătă, cu AFC Chindia.

Mijlocașul francez a vorbit despre meciul din etapa #27 a Superligii în cadrul conferinței de presă, desfășurate la stadionul Giulești.

„Sunt bucuros să revin alături de echipă. Am așteptat de mult timp acest moment. Acum sunt aici și sunt foarte fericit.

A fost dificil pentru mine să fiu departe de fotbal pentru că este pasiunea mea, iar atunci când nu joc fotbal sunt supărat. Cel mai important a fost să mă recuperez în proporție de 100%. M-am recuperat și sunt foarte bucuros, voi da totul pentru a ajuta echipa să fie puternică și să câștigăm cât mai multe puncte.

Înainte de această accidentare eram într-o formă mai bună decât sunt în momentul de față, dar am nevoie să joc pentru a mă simți mai încrezător în corpul meu. Am nevoie să simt jocul. La antrenament totul merge bine, dar în meci lucrurile stau diferit, nivelul este altul. Sunt bine, dar mai am nevoie de timp pentru a putea fi la cel mai bun nivel al meu.

Ne-am atins obiectivul, suntem calificați matematic în Play-Off, este un lucru foarte important pentru club. Însă, din punctul meu de vedere, putem avea rezultate mai bune și putem obține un loc mai avansat în clasament.

În ceea ce privește competiția din Play-Off, trebuie să ne concentrăm la fiecare meci, să le luăm pe fiecare în parte. Dacă vom câștiga aceste meciuri, vom avansa în clasament și ne-am putea lupta la titlu, dar, până atunci, trebuie să fim concentrați pe meciul de mâine. Va fi un meci dificil și trebuie să obținem cele trei puncte”, a spus Jayson.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top