Acumen

Acumen

partener oficial de training

Dragă, Rapidistule,

Acumen este o metodă care ajută sportivul să conștientizeze importanța stabilirii unor obiective concrete și care – prin antrenamente fizice, senzoriale, cognitive și mentale – facilitează atingerea acestora.

Metoda are patru domenii principale de formare și multiple domenii complementare care funcționează interdisciplinar pentru a oferi sprijinul necesar îndeplinirii obiectivelor stabilite.

Metodologia Acumen este susținută de neurostiinta și bio-psiho-educație și se bazează pe doi piloni principali:

  1. Conștientizare și antrenament al valorilor, atitudinilor, obiceiurilor și ale abilităților fizice, senzoriale, cognitive și mentale
  2. Organizarea informațiilor tehnice, teoretice, practice și audio-vizuale într-o platforma online

Acumen oferă:

  • Planuri de sănătate fizică și psihică.
  • Constientizare și seminarii de instruire pentru grupurile de lucru.

Pe baza unei evaluări inițiale, se stabilesc obiective specifice și dezvoltăm un plan personalizat pentru a le atinge, în termenele stabilite. Apoi, în sălile de antrenament se pune în aplicare metodele noastre de înaltă performanță.

Periodic, se reevaluează performantele sportivului pentru a putea urmarii dezvoltarea abilitatilor fizice, senzoriale, cognitive si mentale.

Partenerii noștri de la Acumen România, evaluează și antrenează grupuri de sportivi la un nivel mediu și avansat de pregătire, astfel încât, folosind metodologia Acumen aplicata grupurilor, dezvoltă abilitatile fizice, senzoriale, cognitive si mentale ale sportivilor.

Descoperă mai multe despre Acumen aici.
Scroll to Top