Altex

Altex

partener alb-vișiniu

Altex - partener alb-vișiniu

Dragă Rapidistule,

Avem plăcerea să îți prezentăm un partener de neegalat în domeniul tehnologiei și electronice. Altex, lider de piață în România în domeniul comercializării de produse electronice, electrocasnice, IT și multimedia, se alătură astăzi echipei Rapid București, împărtășind aceeași pasiune pentru inovație și excelență.

Fondată acum mai bine de 30 de ani, Altex a crescut odată cu transformările tehnologice și cu nevoile consumatorilor români. Începând cu un mic magazin în București, compania s-a dezvoltat într-o rețea națională cu peste 125 de magazine în toată țara, devenind un nume de încredere pentru milioane de clienți.

Viitorul pentru Altex este unul de creștere și inovație continuă. Fie că este vorba de extinderea gamei de produse, de îmbunătățirea serviciilor sau de adaptarea la noile tehnologii, compania se angajează să își mențină poziția de lider pe piața de electronice și electrocasnice din România.

Astăzi, îi spunem „Bun venit în familia Rapid” companiei Altex, un partener de încredere care aduce tehnologia mai aproape de viața noastră de zi cu zi. Cu Altex alături, suntem mai puternici și mai pregătiți pentru provocările viitorului. Haide, Rapid!

Descoperă produsele Altex accesând acest link.

Scroll to Top