Binance

Dragă, Rapidistule,

Bucurie, Istorie și Respect.

Acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine orice gând care ne duce înspre Rapid.

O emblemă a sportului românesc și internațional, o poveste deosebită care ne-a inspirat și va dăinui etern în inimile alb-vișinii.

Din acest an, BINANCE este o parte din inima Rapid București cu obiectivul comun de a construi împreună un parteneriat bazat pe excelență în performanță.

Prin celebrul „glas al roților de tren”, BINANCE înțelege cât de important este să susțină deopotrivă evoluția tehnologică și pasiunea pentru fotbal.

Cel mai mare exchange de criptomonede din lume se alătură cu mare bucurie istoriei giuleștene și se va implica activ în proiectele care privesc accesul cât mai facil al românilor la tehnologia de ultimă generație din lumea crypto.

BINANCE a fost înființat în 2017 de Changpeng Zhao și a început oficial din 2022 operațiunile sale și în România prin numirea lui Ilie Pușcaș în rolul de Country Manager.

Precum Rapid și-a propus de-a lungul timpului să educe tinerii jucători din pepiniera proprie și să-i ghideze spre fotbalul de mare performanță, similar BINANCE va face toate demersurile necesare pentru a educa românii în ceea ce privește sistemul financiar global al prezentului și viitorului, asigurându-le astfel toate informațiile și uneltele necesare pentru a înțelege valoarea și importanța asset-urilor digitale.

Prin intermediul website-ului și a aplicațiilor mobile BINANCE, utilizatorii pot cumpăra și vinde criptomonede chiar prin intermediul monedei locale RON.

De asemenea, BINANCE oferă o paletă variată de produse investiționale și unelte de ultimă generație.

Mai multe informații găsești aici.

Colecția de NFT-uri gratuite FC Rapid București la 100 de ani

Înregistrați-vă pe Binance acum pentru a primi NFT-urile exclusive și gratuite cu FC Rapid. Fiecare NFT este câștigător, vă puteți revendica premiul odată ce aflați ce tip de NFT ați primit.

Binance România lansează o colecție NFT gratuită împreună cu FC Rapid București în ultimele 4 jocuri ale echipei de fotbal FC Rapid București din play-off-ul Superligii României și pentru celebrarea a 100 de ani de activitate a echipei!

Perioada de activitate: 2023-05-02 19:23 (UTC+3) până la 2023-06-30 19:23 (UTC+3)

NFT-urile gratuite sunt obiecte de colecție care vă permit să vă arătați sprijinul pentru FC Rapid București și, în același timp, vă oferă oportunități de a câștiga recompense.

Fanii pot acum răscumpăra NFT-uri gratuite limitate unice în 5 evenimente diferite ale FC Rapid București:

 • Înainte de meciul Farul – FC Rapid între 2 mai, orele 19:23 – 4 mai, orele 19:23
 • Înainte de meciul FC Rapid – Sepsi OSK între 8 mai, orele 19:23 – 10 mai, orele 19:23
 • Înainte de meciul FC Rapid – CSU Craiova între 15 mai, orele 19:23 – 17 mai, orele 19:23
 • Înainte de meciul FCSB – FC Rapid între 22 mai, orele 19:23 – 24 mai, orele 19:23
 • Înainte de evenimentele aferente sărbătoririi a 100 de ani între 12 iunie, orele 19:23 și 21 iunie, ora 19:23

Vor fi emise câte 1000 de NFT-uri înainte de fiecare eveniment. Toate NFT-urile gratuite din această campanie au recompense atașate.

Ce recompense pot câștiga la fiecare meci/eveniment?

Binance și FC Rapid vor emite 1000 de NFT pentru fiecare eveniment (5 evenimente în total):

Tipul de NFT

Recompensă

1 NFT de Platină

1 tricou original semnat de un jucător al FC Rapid București

3 NFT-uri de Aur

Câte un bilet la tribuna VIP la evenimentele (meciurile) de acasă* / câte $100 în USDT în contul Binance al câștigătorilor la cele două meciuri rămase pentru a fi discutate în deplasare

13 NFT-uri de Argint

Câte o eșarfă din ediția limitată FC Rapid București – Binance

983 NFT-uri de Bronz

Câte un sticker cu FC Rapid București

*Premiile la tribuna VIP trebuie răscumpărate înainte de fiecare eveniment aferent.

 

Premii totale și criteriile de eligiblitate aferente:

Pe parcursul promoției se oferă în total următoarele premii

Recompensă

5 tricouri semnate de către jucători de la echipa de fotbal FC Rapid Bucuresti

Disponibil pentru toți utilizatorii noi care finalizează cu succes înregistrarea și revendică un NFT gratuit în timpul perioadei de activitate. Premiu disponibil doar pentru utilizatori noi.

9 bilete la tribuna VIP

Disponibil pentru toți utilizatorii noi care finalizează cu succes înregistrarea și revendică un NFT gratuit în timpul perioadei de activitate. Premiu disponibil doar pentru utilizatori noi.

6 premii de câte $100 în USDT în contul Binance al câștigătorilor

Disponibil pentru toți utilizatorii noi care finalizează cu succes înregistrarea și revendică un NFT gratuit în timpul perioadei de activitate. Premiu disponibil doar pentru utilizatori noi.

65 de eșarfe din ediția limitată FC Rapid București – Binance

Disponibil pentru toți utilizatorii care finalizează cu succes înregistrarea și revendică un NFT gratuit în timpul perioadei de activitate. Premiu disponibil și pentru utilizatorii noi și pentru cei deja existenți.

4915 NFT-uri de Bronz

Disponibil pentru toți utilizatorii care finalizează cu succes înregistrarea și revendică un NFT gratuit în timpul perioadei de activitate. Premiu disponibil și pentru utilizatorii noi și pentru cei deja existenți.

Cum puteți câștiga?

 1. Accesați link-ul următor sau scanați codul QR găsit în cadrul evenimentelor FC Rapid și Binance pentru a vizualiza pagina evenimentului.
 2. Înregistrați-vă pe Binance și finalizați verificarea contului.
 3. Completați formularul de pe pagina evenimentului.
 4. Cu o zi înainte de fiecare eveniment, sau la data anunțată de Binance România și FC Rapid București, conectați-vă la contul dvs pentru a afla ce tip de NFT ai primit!
 5. Premiile aferente NFT-urilor se pot revendica doar în perioada activității. Pentru tricouri și bilete VIP, Binance vă va contacta direct pentru a distribui recompensele.

 

Ce pot face cu NFT-ul meu?

 • Colectați o parte din prima colecție de NFT-uri emisă de o echipă de fotbal din României
 • Țineți în portofelul dvs. Binance dovada că sunteți un suporter al echipei dvs, preferate
 • Țineți în portofelul dvs. Binance dovadă participării dvs. la aceste evenimente unice dedicate echipei de fotbal FC Rapid București în cel de-al 100-lea an de activitate a echipei.
 • Revendicați-vă premiile precum eșarfa și stickerele autocolante la stadion folosind aplicația Binance de pe telefon, asigurați-vă că aduceți NFT-ul cu dvs.!

Termeni și condiții:

 • Doar utilizatorii care au finalizat verificarea contului în România se vor califica pentru recompense
 • Biletele VIP pentru FC Rapid București, tricoul semnat și recompensele de 100 USD sunt disponibile doar utilizatorilor nou înregistrați pe Binance.
 • În cazul biletelor la tribuna VIP Binance și FC Rapid București își rezervă dreptul de a anula premiul sau refuza accesul în următoarele cazuri:
  • Câștigătorul nu a putut fi contactat deloc folosind datele de contact furnizate în formular sau nu a răsuns în timp util cererilor organizatorilor
  • Câștigătorul nu are dreptul legal de a fi prezent pe stadion acesta fiind revocat de autoritățile statului român
 • Utilizatorii care câștigă eșarfe și stickere autocolante pot să le revendice la stadionul FC Rapid București până pe 30-06-2023, ora 19:23 . Aceste premii sunt dispobilie atât pentru utilizatorii Binance noi, cât și pentru cei existenți.
 • Fiecare utilizator poate valorifica doar un singur NFT per eveniment.
 • La fiecare eveniment vor fi emise câte 1000 de NFT-uri – 5000 în total. Toate NFT-urile sunt pe principiul primul venit, primul servit.
 • NFT-urile gratuite nu pot fi tranzacționate pe piața Binance NFT, acestea sunt NFT-uri de colecție.
 • Premiile nu includ orice fel de consturi suplimentare precum: cazare, transport sau orice fel de alte cheltuieli.
 • Perioada de valabilitate a cupoanelor este stabilită la 30 de zile de la data distribuirii. Învățați cum să valorificați cupoanele.
 • Binance își rezervă dreptul de a descalifica imediat orice participant care prezintă semne de comportament fraudulos, precum spălarea de bani sau tranzacțiile care prezintă caracteristici de tranzacționare care duc la manipularea pieței.
 • Sub rezerva prevederilor obligatorii ale legilor aplicabile, Binance își rezervă dreptul de a determina și/sau de a modifica acești Termeni și condiții, termenii și criteriile de eligibilitate ale acestora, selecția și numărul de câștigători, precum și momentul oricărui act care trebuie efectuat dacă este justificat din motive importante, inclusiv:
  • Modificări ale reglementărilor sau politicilor aplicabile;
  • Obligațiile care decurg din lege sau din hotărâri pronunțate de instanțe comune sau de administrația publică;
  • Norme de combatere a spălării banilor sau a finanțării terorismului;
  • Probleme tehnice dincolo de controlul nostru;
  • Necesitatea de a proteja utilizatorii de eventuale pierderi;
  • Necesitatea de a proteja Binance de pierderea reputației;
  • Evenimente sau împrejurări extraordinare în afara controlului nostru (forță majoră).
 • Termenii și condițiile suplimentare ale promoției pot fi accesate aici.

Tranzacționați în mișcare cu aplicația de tranzacționare cripto Binance (iOS/Android)

Pentru mai multe informații, ne găsiți pe

Grup Telegram: https://t.me/BinanceRomanian

Anunțuri Telegram: https://t.me/BinanceRomaniaAnunturi

Pagina Facebook: https://www.facebook.com/BinanceRomaniaOficial

Grup Facebook: https://www.facebook.com/groups/BinanceRomanian

Binance își rezervă dreptul, la discreția sa, de a modifica sau anula acest anunț în orice moment și din orice motiv, fără notificare prealabilă.

Avertisment privind riscurile: prețurile activelor digitale sunt supuse unui risc ridicat de piață și volatilității prețurilor. Valoarea investiției dvs. poate scădea sau crește și este posibil să nu primiți înapoi suma investită. Sunteți singura persoană responsabilă pentru deciziile dvs. de investiții, iar Binance nu este responsabil pentru nicio pierdere pe care o puteți suferi. Performanța trecută nu este un indicator de încredere pentru performanța viitoare. Ar trebui să investiți doar în produse cu care sunteți familiarizat și în privința cărora înțelegeți riscurile. Aveți în vedere experiența dvs. în investiții, situația financiară, obiectivele de investiții și toleranța la risc și să consultați un consilier financiar independent înainte de a face orice investiție. Acest material nu trebuie interpretat ca un sfat financiar. Pentru mai multe informații, consultați Termenii de utilizare și Avertismentul privind riscurile.

 

Scroll to Top