Binance

Dragă, Rapidistule,

Bucurie, Istorie și Respect.

Acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine orice gând care ne duce înspre Rapid.

O emblemă a sportului românesc și internațional, o poveste deosebită care ne-a inspirat și va dăinui etern în inimile alb-vișinii.

Din acest an, BINANCE este o parte din inima Rapid București cu obiectivul comun de a construi împreună un parteneriat bazat pe excelență în performanță.

Prin celebrul „glas al roților de tren”, BINANCE înțelege cât de important este să susțină deopotrivă evoluția tehnologică și pasiunea pentru fotbal.

Cel mai mare exchange de criptomonede din lume se alătură cu mare bucurie istoriei giuleștene și se va implica activ în proiectele care privesc accesul cât mai facil al românilor la tehnologia de ultimă generație din lumea crypto.

BINANCE a fost înființat în 2017 de Changpeng Zhao și a început oficial din 2022 operațiunile sale și în România prin numirea lui Ilie Pușcaș în rolul de Country Manager.

Precum Rapid și-a propus de-a lungul timpului să educe tinerii jucători din pepiniera proprie și să-i ghideze spre fotbalul de mare performanță, similar BINANCE va face toate demersurile necesare pentru a educa românii în ceea ce privește sistemul financiar global al prezentului și viitorului, asigurându-le astfel toate informațiile și uneltele necesare pentru a înțelege valoarea și importanța asset-urilor digitale.

Prin intermediul website-ului și a aplicațiilor mobile BINANCE, utilizatorii pot cumpăra și vinde criptomonede chiar prin intermediul monedei locale RON.

De asemenea, BINANCE oferă o paletă variată de produse investiționale și unelte de ultimă generație.

Mai multe informații găsești aici.
Scroll to Top