Dacris

Dacris

partener alb-vișiniu

Dacris - partener alb-vișiniu

Dragă Rapidistule,

Cu mare bucurie îți prezentăm Dacris, un nou partener al Rapidului și un lider de necontestat în distribuția de birotică și papetărie în România.

Având o experiență de peste două decenii, Dacris se mândrește cu o gamă vastă de produse care acoperă nevoile fiecărui birou, de la consumabile și echipamente pentru imprimare, până la mobilier și accesorii de birou. Cu o abordare orientată către client, Dacris s-a dedicat oferirii de soluții la cheie pentru toate nevoile de organizare și funcționare a birourilor.

În spatele succesului Dacris stă o echipă profesionistă și dedicată, care se angajează să ofere servicii de calitate superioară. Dacris înțelege importanța unui mediu de lucru eficient și plăcut, motiv pentru care se străduiește să ofere soluții practice și elegante, pentru a îmbunătăți productivitatea și confortul în orice birou.

Astăzi, îi spunem „Bine ai venit în comunitatea Rapid!” companiei Dacris. Alături de Dacris, suntem mai puternici și mai pregătiți să ducem echipa Rapid mai departe pe drumul către succes. Haide, Rapid!

Descoperă produsele și serviciile Dacris accesând acest link.

Scroll to Top