Ferroli

Ferroli

partener alb-vișiniu

Dragă, Rapidistule,

Iți prezentăm un partener cu o poveste italiană.

Istoria Ferroli incepe in anul 1955, langa Verona, intr-o zona cu traditie in prelucrarea metalului, cand fratii Ferroli Dante, Leonardo si Luigi, ghidați de intuitie spre piata sistemelor de incalzire, isi deschid prima fabrica in San Bonifacio.

Prin tenacitate, entuziasm si spirit antreprenorial acestia au transformat intr-un timp foarte scurt Ferroli intr-un brand de renume international, unde tehnologia, cercetarea și atentia speciala acordata calitatii au reprezentat elementele definitorii ale brandului.

Respectul pentru clienti, alaturi de angajamentul constant in organizarea și planificarea etapelor de dezvoltare a produselor, de la proiectare la productie, de la marketing la asistenta post-vanzare, i-au permis companiei Ferroli să asigure un standard de calitate ridicat pentru toate echipamentele sale.

Pe piata din Romania, Ferroli activeaza ca filiala nationala a grupului de aproape 25 ani. Cu o gama larga de echipamente de incalzire, climatizare si energie verde, atat pentru sectorul rezidential cat si pentru cel industrial, Ferroli comercializeaza centrale murale, panouri solare, seminee, calorifere, boilere si cazane pe lemne si peleti.

Astăzi, provocarea Ferroli este sa ofere soluții inovatoare pentru a reduce și mai mult emisiile poluante si sa fie astfel parte integranta in efortul global de limitare a efectelor climatice. Ca semn al acestui angajament constant fata de mediu, inginerii si proiectantii nostri, isi canalizeaza resursele de cercetarea spre tehnologii avansate pentru dezvoltarea sistemelor hibride.

Atent la nevoile pieței, folosind in permanenta cele mai noi tehnologii si resurse, Ferroli se defineste ca un brand bazat pe profesionalism, axat pe inovație si avand ca scop principal confortul si siguranta clientilor sai.

Urăm bun venit în Familia Rapid, brandului Ferroli!

Pentru mai detalii despre produsele Ferroli intra aici.
Scroll to Top