Fiterman

Fiterman

partener medical

Dragă, Rapidistule,

Ne face placere să îți prezentăm nou noul partener, Fiterman care are peste 25 ani de experiență, peste 150 produse dezvoltate. De-a lungul timpului, perseverența, pasiunea și dedicarea au fost motoarele care au definit activitatea.

Alături de principiile la care s-a angajat să le respecte din 1995 – CALITATE, ECHIPA, DEZVOLTARE – Fiterman s-a transformat în cel mai dinamic producător roman din aria medicala: producător de medicamente, dispozitive medicale, suplimente alimentare și dermatocosmetice.

In activitatea lor sunt mereu inspirați de pacienți pentru a crea produse inovative adecvate nevoilor acestora. Tocmai de aceea, pun întotdeauna preț pe inovație si cercetare, avand o echipa formată din specialiști în farmacie, medicina, biochimie si bioinginerie medicala.

Drept urmare, au creat, dezvoltat și produs peste 100 de produse care acoperă 15 arii terapeutice.

Iar povestea lor pare nu avea sfârșit pentru ca la Fiterman se crede că viitorul îi va ține permanent conectati la ultimele tendințe din domeniul farmaceutic și medical pentru a oferi pacienților cele mai bune soluții terapeutice.

Dr.Gabriel Ghenov, Manager zonal FITERMAN PHARMA – ‘’Credem în performanță și susținem mereu inițiativele și proiectele care promovează și încurajează un mod de viață sănătos, reușitele obținute prin efort continuu și care ne provoacă să ne depășim limitele. Tocmai de aceea, suntem bucuroși să fim partenerii fenomenului Rapid București.”

Mai multe detalii despre Fiterman aici.
Scroll to Top