FMCG

Partener rapidist

Dragă, Rapidistule,

Puterea unei echipe de succes stă în oamenii din care este formată și care îi sunt alături. Stă în entuziasmul lor, în dăruirea și dorința de a  reuși, indiferent de provocările care apar.

În  18 ani de existență, FMCG Marketing&Distribuție – companie 100% românească – a crezut în puterea echipei și a adunat în jurul său peste 1200 de angajați dedicați și pregătiți să susțină și să mențină performanța FMCG și să le ofere partenerilor săi, companii din industria bunurilor de consum, servicii de merchandising la punctul de vânzare și în jurul acestuia, cât și servicii conexe: raportare, retail audit, sales promotion, implementare POSM, ”gift on pack”.

Prin eforturile și dedicarea fiecăruia dintre angajații săi, FMCG și-a extins rețeaua în peste 2700 de magazine de tip Hypermarket, Cash&Carry, Supermarket și LKA din întreaga țara făcând din FMCG o poveste de succes care merge mai departe și pe care o împărtășește cu toți partenerii și colaboratorii săi.

La fel cum fiecare suporter al Rapidului a dus cu el povestea unei mari echipe, istoria, trăirile, pasiunea și plăcerea jocului.

Având la bază valori comune, FMCG se bucură să fie alături de Rapid și să coaguleze în jurul echipei oameni pentru care fotbalul, și orice altă formă de sport, înseamnă respect, toleranță, bucuria de a fi împreună și de a ne susține reciproc!

Suntem împreună!

Mai multe despre FMCG Marketing&Distribuție

Scroll to Top