Imamed

Imamed

Partener medical

Imamed, partener medical FC Rapid 1923

Dragă, Rapidistule,

Ne face placere să îți prezentăm nou noul partener, IMAMED care are peste 8 ani de experiență in domeniul medical. Clinicile IMAMED sunt centre multidisciplinare ce ofera expertiză pentru specialitatile Radiologie-Imagistică Medicală (RMN, CT, Mamografie Digitală 3D, Ecografie, Osteodensitometrie DEXA), Cardiologie, Obstetrica Ginecologie, Dermatologie, Endocrinologie, Neurologie și Analize de laborator!

Dr. Filipiuic Ciprian, Manager general IMAMED – “Visul meu a fost sa creez o altfel de experientă pacientilor: sa pasească intr-un spatiu modern dar unde sa fie intampinati cu caldura, sa aibă parte de investigatii cu aparatură de cel mai inalt nivel si calitate, in timp ce au alaturi medici pasionati si bine pregatiti.

Având clinica IMAMED București vis-a-vis de stadionul RAPID GIULESTI (Calea Giulesti 41B) nu puteam sa nu fim aproape de acest club! Mișcarea înseamnă viață, sportul înseamnă sănătate. Acest contract va fi benefic ambelor părți.

Mulțumesc conducerii FC Rapid Bucuresti, colaboratorilor care susțin alături de noi clubul, implicit sportul și sănătatea, cât și jucătorilor care depun eforturi și au încredere în susținătorii echipei.”

Pentru mai detalii despre IMAMED intra aici.
Scroll to Top