Izvorul Muntelui

Izvorul Muntelui

partener alb-vișiniu

Izvorul Muntelui devine partenerul academiei de fotbal Rapid incepand din primavara anului 2023.

Noul nostru partener este un brand românesc regional, construit și crescut numai cu oameni și resurse local fiind o afacere de familie cu capital integral românesc, aducand mai aproape de clienții săi puritatea unei ape de munte încă din 2004 când fondatorul businessului a descoperit rezervația naturală Cheile Șugăului-Munticelu din Parcul Național Cheile Bicazului-Hășmaș.

Îndrăgostit de frumusețea și naturalețea locului, dar și de resursele uimitoare pe care această rezervație le oferă, fondatorul brandului a dorit să aducă mai aproape de români aceste resurse sub formă unei ape pure, echilibrate, optim mineralizate, și nu în ultimul rând, lipsite de NITRIȚI. Astfel, a luat naștere povestea Izvorul Muntelui, ce are în spate o etică și o viziune unitară, care pornește în primul rând, de la membrii familiei.

Compania Izvorul Muntelui a început, a crescut și isi propune sa continue să funcționeze ca o afacere de familie, în care lucrurile care contează cu adevărat sunt apreciate și ridicate la nivel de cod etic bazat pe valori comune, ce transcend familia și asigură cadrul pentru o cooperare bazată pe încredere și ajutor reciproc în afaceri.

„Compania este că un copil, în care trebuie să investești toate resursele de care dispui, pentru a beneficia ulterior de satisfacţii maxime”, spune ALICE MIHOC-STOENESCU, general manager Izvorul Muntelui. Astfel, în calitate de afacere de familie, Izvorul Muntelui se angajează să facă ceea ce este corect în prezent, dar și în viitor, cu adoptarea procedurilor de operare adecvate, cu respect față de personal și un angajament real față de interesele comunității.

De-a lungul anilor, Izvorul Muntelui a rămas fidel unor valori bine prestabilite, ce au fost respectate cu rigurozitate, fiind un liant între familie, afacere și angajați. În primul rând, Izvorul Muntelui este o companie dedicată desfășurării activităților în mod corect, responsabil și onest.

Îmbunătățirea calității vieții este un deziderat al companiei, atât prin oferirea unui produs calitativ, cu reale beneficii pentru consumatori, cât și prin respectul acordat zilnic tuturor celor cu care interacționăm.

Mai multe detalii despre Izvorul Muntelui aici.

 

Scroll to Top