Midea

Midea

Partener Cool

Dragă, Rapidistule,

Ne face deosebită plăcere să ne prezentăm și ne dorim să devenim cel mai „cool” partener al echipei 😉

Midea Home Appliances, companie fondată în 1968, oferă una dintre cele mai complete game de produse din industria de electrocasnice, fiind specializată în echipamente pentru tratarea aerului (soluții de aer condiționat pentru proiecte rezidențiale și comerciale), refrigerare, mașini de spălat, electrocasnice mari pentru bucătărie și gătit, electrocasnice mici, echipamente pentru răcirea și încălzirea apei, echipamente pentru îngrijirea pardoselilor și corpuri de iluminat.

Midea este unul din cele 10 branduri ale grupului de firme Midea – o companie internațională high-tech de top, care ocupă poziția 245 în 2022 Global Fortune 500. Curicula Midea Group depășește domeniul electrocasnicelor și cuprinde piloni de business precum echipamente HVAC, robotică și automatizări, case inteligente și IoT, precum și sisteme logistice inteligente și producția de componente. Toate ramurile de business ale Midea urmăresc un crez comun: #HumanizingTechnology.

Midea crede în furnizarea de soluții surprinzător de prietenoase pentru utilizator, prin abordări axate pe consumator și canalizate pe soluționarea problemelor. Mergem mai presus și dincolo de orice pentru viitor, explorând și inventând în mod continuu, pentru a răspunde mereu cerințelor dinamice ale clienților noștri.

Cele 34 de centre globale de producție ale Midea, în care lucrează peste 150,000 de angajați din peste 200 de țări, au contribuit la obținerea în 2020 a unei cifre de afaceri care depășește 41.4 mld. USD. Angajamentul ferm al Midea pentru cercetare și dezvoltare se traduce prin crearea a 28 de centre globale de inovare și deținerea a peste 62,000 de patente autorizate.

Brand-ul No. 1 in Lume pentru produse de tratare a aerului, răcitoare de aer, fierbătoare de apă și aparate electrice pentru gătit orez*, Midea reușește să câștige anual peste 40 de premii pentru design la diverse evenimente globale, precum Red Dot, iF si Good Design Award.

Pentru mai detalii despre echipamentele de aer condiționat Midea, intră aici.

*Sursă: “Euromonitor International (Shanghai) Limited; Consumer Appliances 21ed, retail volume sales in units 2020 data.

Scroll to Top