Mobexpert

Mobexpert

partener alb-vișiniu

Dragă Rapidistule,

În sensul metaforic, nu a încăput niciodată vreun dubiu că suntem peste tot ACASĂ. De aceea, ne face plăcere să îți prezentăm noul nostru partener, a cărui misiune este aceea de a aduce în căminele românilor mobilier de calitate la un preț corect, astfel încât fiecare client să se bucure din plin de confortul de ACASĂ… de data aceasta în sensul propriu.

Mobexpert este o companie 100% românească, înfiinţată în 1993 şi deţinută de antreprenorul Dan Şucu, acționar în cadrul clubului nostru.

Brandul Mobexpert este o garanţie a calităţii şi a promisiunii fundamentale a companiei, aceea de a livra produse de calitate, cu valoare adăugată. Misiunea de a transforma casa în acasă şi de a îmbunătăţi viaţa clienţilor a rămas o constantă de-a lungul celor trei decenii de existenţă.

Grupul Mobexpert are o structură unică, integrată pe verticală, care îi conferă flexibilitate și posibilitatea de a se adapta RAPID la schimbare. Acesta integrează design, creație de produs și producție în cele 8 fabrici Mobexpert din România.

Vânzarea de mobilier și decorațiuni în magazinele fizice Mobexpert și în magazinul online este completată de servicii personalizate de consultanță în amenajare, oferite de designerii de interior Mobexpert.

Activitățile de logistică și import sunt susținute de o rețea de peste 400 de furnizori din întreaga lume.

Incluzând avantajele tehnologiei în toate activitățile grupului, Mobexpert are capacitatea de a oferi clienților săi experiențe memorabile, zi de zi.

Mai multe detalii despre produsele şi serviciile pe care Mobexpert le oferă găsești aici.
Scroll to Top