Petrom

Petrom

partener alb-vișiniu

Dragă Rapidistule,

Îți prezentăm un partener cu o istorie remarcabilă și o prezență însemnată pe scena energetică. Petrom, liderul pieței petroliere și de gaze naturale din România, se alătură echipei Rapid București pentru a împărtăși aceeași pasiune pentru excelență și performanță.

Cu o rețea extinsă de peste 800 de stații de distribuție în România și în țările vecine, Petrom este un nume de încredere pentru milioane de clienți care se bazează pe produsele sale de înaltă calitate. Fie că este vorba de combustibili pentru autovehicule, produse petrochimice sau gaze naturale, angajamentul Petrom pentru calitate este neschimbat.

Angajamentul Petrom nu se oprește la produsele sale – este, de asemenea, un angajat activ în comunitățile în care operează. Cu investiții substanțiale în programe de educație, mediu și dezvoltare comunitară, Petrom demonstrează că este mult mai mult decât o companie petrolieră – este un partener de nădejde pentru o Românie mai bună.

Astăzi, îi spunem „Bun venit în familia Rapid” companiei Petrom, un partener de încredere care aduce energie vieții noastre de zi cu zi. Cu Petrom alături, suntem mai puternici și mai pregătiți să ne confruntăm cu provocările viitorului. Haide, Rapid!

Descoperă serviciile Petrom accesând acest link.

Scroll to Top