Plus autotrade

Plus autotrade

partener

Dragă, Rapidistule,

Cum drumul spre victorie pentru RAPID este ca o autostradă liberă, nu este de mirare că avem nevoie de cele mai convenabile moduri de a călători. Din acest motiv, dorim să-ți prezentăm un partener care pune spiritul alb-vișiniu în mișcare. PLUS AUTOTRADE este compania care ne ajută să facem glasul roților auzit, nu doar pe șinele de tren, ci și pe drumurile auto pe care le străbatem să ne încurajăm echipa favorită.

Activând în domeniul auto încă din anul 2010, PLUS AUTOTRADE împărtășește cu RAPID spiritul de campioni, în perioada imediat următoare după înființare devenind lider pe piața de comenzi automobile noi și rulate – import Germania.

PLUS AUTOTRADE vă poate oferi suport profesional de consultanță în vederea achiziționării autoturismului dorit din parcuri auto Germania, numai de la dealeri certificați. Totodată, poate facilita aprobarea rapidă de finanțare leasing, de la toate companiile de finanțare leasing auto din România.

Iar cum la Rapid București ne dorim ca totul să „meargă ca pe roate”, nu puteam decât să alegem un partener care ne împărtășește viziunea. Aceștia verifică riguros autoturismele în Germania și intermediază procesul de achiziție auto pentru a aduce mașina acasă, în siguranță și în cel mai scurt timp.

Clienții PLUS AUTOTRADE beneficiază de o serie de beneficii precum suport în aprobarea dosarului, economie de timp și de bani, flexibiltate și, poate cel mai important, „RAPIDitate”.

De asemenea, aceștia oferă o gamă largă de produse și servicii ce se găsesc pe site-ul lor ușor de navigat.

Mai multe informații găsești aici.
Scroll to Top