Tarsin

Tarsin

partener mobilitate

Dragă, Rapidistule,

Ți-ai dorit un autocar cu care echipa să călătorească în toată țara și în care să ne simțim peste tot acasă. Dorința ta a fost transformată de Tarsin în realitate, iar de pe 25 iunie 2021 avem o Locomotivă Vișinie pentru a duce Legenda mai departe.

Despre Tarsin îți putem spune că este condusă de un rapidist ce își dorește foarte mult ca echipa noastră să aibă cele mai bune condiții când vine vorba de transport. Mai mult de atât, este alături de club pentru a reuși să ne atingem obiectivele.

TARSIN este o societate privată înființată în anul 1996, destinată transportului intern și internațional de călători, având sediul central în Rădăuți. Oferă servicii de calitate, reușind să depășească granițele României cu destinații constante în Italia, Austria, Germania, Belgia, Anglia și Irlanda. 

Având un personal calificat, cunoscător de limba engleză, italiană și germană, firma dispune de un parc auto format din 150 autovehicule Setra, Irizar, Turismo și Mercedes Sprinter, clasificate pe 3 și 4 stele cu capacitate între 5 și 80 de locuri. Fiecare călător ce urcă în mijloacele Tarsin de transport este tratat ca un oaspete, oferindu-i acestuia cât mai mult. Pasagerii sunt asigurați că vor ajunge la destinație în timpul cel mai scurt, în condiții de confort și siguranță deplină.

TARSIN oferă spre închiriere, prin agenții de turism interesate, grupuri organizate, autocare și microbuze, pe rutele solicitate.

Serviciile oferite de Tarsin sunt:

  • Transport intern și internațional de persoane;
  • Transport intern și internațional de colete;
  • Service auto pentru reparații, inspecții și altele;
  • Închirieri autocare, microbuze și autoturisme.
Vă recomandăm să descoperiți mai multe detalii intrând aici.
Scroll to Top