Trattoria RozCafe

Trattoria RozCafe

Dragă, Rapidistule,

Știm că ai apetit pentru victorie, iar cum gustul meciurilor câștigate este mult mai savuros atunci când este asezonat cu condimente alb-vișinii dorim să-și prezentăm unul dintre partenerii care știu că pasiunea de pe teren poate trece mai departe și în bucătărie.

Trattoria RozCafe este o experiență inedită pentru orice suporter rapidist care dorește să se bucure de preparate într-o ambiență care aduce spiritul trattoriei autentice.

Fondatorul lanțului Trattoria RozCafe este un rapidist adevărat construind un brand pe fundamentele care îl caracterizează: seriozitate, pasiune și orientare către clienți. Iar rezultatele valorilor sale au pregătit succesul de care se bucură brandul.

Știm că suntem peste tot acasă, iar Trattoria RozCafe nu face excepție de la regulă. Este locul ideal unde rapidiștii pot savura din plin fiecare gol al Rapidulețului, dar și tot ceea ce Trattoria are de oferit.

Iar dacă setea de victorie lovește din confortul propiei case, Trattoria RozCafe livrează la domiciliu, mai RAPID decât ai crede.

Mai multe despre Trattoria RozCafe nu se pot simți decât vizitând locațiile la următoarele adrese:

  • Șoseaua Virtuții 2B
  • Strada Rezervelor 52 bis, Militari Residence

Te invităm să te bucuri de experiența Trattoria RozCafe.
Scroll to Top