PAUL IACOB: „LOTUL ESTE FOARTE COMPETITIV”

februarie 22, 2024

Paul Iacob, un om de bază în defensiva Rapidului în actuala stagiune, a prefațat jocul de sâmbătă, de la Iași, din runda #27 a Superligii.

„Ne așteaptă un meci foarte greu la Iași, cu o echipă foarte arțăgoasă care deși este în subsolul clasamentului, știm bine că ne-a pus probleme foarte mari în Giulești.

Încă o victorie ar însemna încă trei puncte în cursa noastră de a-i ajunge pe cei de la FCSB. Încercăm să luăm cât mai multe puncte acum până la sfârșitul campionatului.

În momentul de față, având în vedere clasamentul, putem spune că suntem principala contracandidată a FCSB-ului pentru că suntem pe locul doi. Noi încercăm să ne facem jocul și să câștigăm fiecare partidă.

Au venit mulți jucători noi care s-au integrat foarte bine, au revenit și cei care erau accidentați, iar lotul este unul foarte competitiv pe fiecare post.

De foarte mult timp n-am mai văzut un campionat așa de strâns. Va fi un Play-Off încins.

Pentru mine, Giuleștiul are un farmec aparte. Dacă vom merge pe Arenă pentru meciul cu FCSB nu va fi la fel. Știm foarte bine ce atmosferă este în Giulești și ne dorim să jucăm aici. Probabil dacă cei din conducere își doresc să jucăm pe Arenă, au și ei strategia lor. Noi trebuie să jucăm și să câștigăm oriunde”, a declarat fundașul rapidist.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top