PAUL IACOB: „MECIUL CU FCSB A FOST CA UN RESTART”

aprilie 22, 2024

Paul Iacob a participat astăzi la conferința de presă premergătoare meciului de miercuri, cu Farul. Născut la Constanța, Paul se va reîntoarce pe stadionul pe care s-a lansat în fotbalul mare.

„Meciul de miercuri va fi unul greu, știu ce pregătește domnul Hagi. Va fi un meci foarte dificil, ei joacă foarte bine acasă și vin după rezultate pozitive. Am văzut la meciul împotriva celor de la CFR cât de puternici sunt, noi trebuie să ne ridicăm la nivelul acestui meci și să încercăm să obținem cele trei puncte.

Rezultatul obținut împotriva celor de la CFR spune despre Farul că sunt o echipă foarte bună, lucru pe care noi îl știm. Niciun meci nu seamănă cu altul.

De ce să ne gândim la o înfrângere? Noi ne gândim strict la victorie. Nu ne facem calcule. Așa cum am mai spus, fiecare meci este ca o finală și trebuie să joci până la sfârșit.

Nu este vorba despre „revanșă”, ne gândim doar la ceea ce ne interesează pe noi, să luăm cele trei puncte și să obținem prima victorie.

Este un meci acasă, la Constanța, am crescut acolo, știu ce înseamnă spiritul celor de la Farul și, cu siguranță, vreau să mă impun, ca echipa mea să obțină victoria.

Meciul împotriva celor de la FCSB a fost ca un restart pentru noi și am arătat tuturor că suntem o echipă unită. Am văzut toate articolele apărute despre noi, cum că ar fi degringoladă în vestiar sau certuri între jucători. Nu există așa ceva la Rapid și, cu siguranță, vom arăta mult mai bine”, a declarat fundașul Rapidului.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top